Alexandra Stan, mărturii emoționante despre Marcel Prodan

Răsturnare de situaţie în cazul cântăreţei Alexandra Stan. Snopită în bătaie pentru bani de impresarul ei, Marcel Prodan, artista a declarat că l-a iertat şi că nu vrea să îl vadă după gratii.

Marcel Prodan

Marcel Prodan

Bătută cu pumnii şi picioarele, Alexandra Stan a vorbit la RomâniaTV atât despre incident, cât şi despre trecutul violent al bărbatului.

ALEXANDRA STAN DESFIGURATĂ PENTRU BANI DE MARCEL PRODAN

Cântăreaţă a mărturisit pentru RomâniaTV care au fost motivele pentru care a fost agresată de impresarul ei, Marcel Prodan.

Artista a povestit că întreg conflictul a pornit după ce a început să se intereseze de banii pe care trebuia să îi primească.

Alexandra Stan

Alexandra Stan

Deşi susţine că din punct de vedere fizic se recuperează, cântăreaţa recunoaşte că este încă şocată de gestul impresarului ei.

Alexandra Stan a fost bătută de Marcel Prodan, cel care trebuia să îi asigure siguranţa pe toate planurile. Impresarul a devenit cunoscut în România, după ce patru ani a lucrat în umbra pieselor lui Costi Ioniţă.

În urmă cu un an, presa scria că barbatul care acum ar fi bătut-o măr, trăieşte o mare poveste de dragoste cu Alexandra Stan. Mai mult, chiar s-a vehiculat că Marcel Prodan şi-ar fi părăsit soţia şi copilul pentru cântăreaţă.

Acum însă, artista îi va intenta mai multe procese, printre care se numără şi cel pentru vătămare corporală.

Mai puteți citi și:

Cine e Alexandra Stan? biografie + poze bătută de IMPRESARUL Marcel Prodan

Cantareata Alexandra Stan, BATUTA CRUNT de impresarul ei FOTO

Alexandra Stan, implicată într-un accident rutier – ce a transmis staff-ul artistei pe Facebook

Social

Arhiva stiri