HOROSCOP 17 iunie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV îţi oferă Horoscopul Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – o zi de muncă la fel ca celelalte, cu nervi şi supărări. Sunt lucruri pe care trebuie să le rezolvaţi şi pe care nu le-aţi putut rezolva peste săptămână. Trebuie să mai faceţi o vizită şi pe la supermarket, iar seara să vă repliaţi fie în jurul mesei cu prietenii, fie la o terasă.

Taur – este o zi în care trebuie să faceţi numeroase drumuri, să verificaţi numeroase lucruri. Crucea în semne cardinale îndeamnă la acţiune dar v-aş sugera să fiţi atenţi să nu faceţi vreuna nefăcută. Nu vă apucaţi de gospodărit cu hei rup-ul că spatele vostru va începe să dea semne de durere. Febra musculară va apărea şi ea.

Gemeni – va fi o zi productivă pentru că veţi alerga de colo colo ca să rezolvaţi o serie de probleme legate de serviciu sau de şcoală. Le veţi rezolva dar cu foarte multă osteaneală, dar spre seară veţi fi cei mai mulţumiţi. Tinerii ar putea pleca undeva cu prietenii.

Rac – o zi neaşteptat de bună după cât au fost de tensionate ultimele două zile. Şi culmea veţi petrece prima parte a zilei la birou. După amiază să fiţi atenţi cum întoarceţi foia cu cei din familie, mai ales cu soţia/ul că disputa poate porni din orice.

Leu – şi voi veţi petrece aproape toată ziua la birou sau în biblioteca universităţii. Nu vreţi să ratați nici susţinerea proiectului, nici susţinerea lucrării. Perfecţionişti cum sunteţi şi, în acelaşi timp, teatrali, vreţi să vă faceţi o intrare pe măsura voastră. Şi de ce să nu o faceţi dacă v-a înzestrat natura?!

Fecioară – şi voi veţi petrece, cel puţin prima parte a zilei la serviciu sau în bibliotecă. După amiază o serie de mici dispute familiale au darul să vă scoată din pepeni, dar mai greu din circuit. Abia spre seară vă veţi linişti, când lucrurile se vor fi lămurite şi veţi putea să vă vedeţi liniştiţi de visele voastre.

Balanţă – alte ritmuri decât cele cu care eraţi obişnuiţi, alte obiceiuri şi satisfacţia de a descoperi noi lumi pentru cei care sunteţi plecaţi în concediu. Cei care rămâneţi aveţi destul de mult de stat fie în bibliotecă, fie în semninariile la care nu aţi putut merge atunci când ar fi trebuit.

Scorpion – chiar dacă încă reparaţi greşelile făcute de un coleg, un angajat ori copilul vostru, tot puteţi spune cu mâna pe inimă că sunteţi mulţumiţi. Ba chiar veţi avea chef de o escapadă împreună cu familia undeva în afara oraşului. Fie vedeţi un teren fie o casă care v-a atras atenţia prin peregrinările voastre.

Săgetător – şi voi vă liniştiţi, mai ales acum că s-au lămurit lucrurile şi vă puteţi vedea liniştiţi de treabă. Aveţi destul de multă în familie aşa că nu pregetaţi să vă suflecaţi mânecile şi să treceţi la muncă. Seara o petreceţi alături de familie.

Capricorn – sensibilitatea voastră nu prea face casă bună cu câte probleme aveţi ba, mai mult, poate avea un impact negativ asupra muncii aşa că cel mai bun lucru este să vă permiteţi un moment de relache, singuri, cu cineva din familie sau cu puţinii prieteni pe care îi aveţi.

Vărsător – ce poate fi mai benefic pentru un Vărsător decât să poată dormi după pofta inimii?! Cu toate acestea s-ar putea să fiţi nevoiţi să mergeţi la birou sau la şcoală, să încercaţi să puneţi în ordine ce a mai rămas de rezolvat. Seara aţi putea-o petrece şi cu familia dar şi cu nişte rude apropiate.

Peşti – şi voi petreceţi prima parte a zilei la muncă sau pe culoarele spitalului deoarece unul dinte membrii familiei are probleme de sănătate. Poate fi vorba despre o criză de rinichi, dar şi despre ceva de natură biliară: indigestie, intoxicaţie, microlitiaze. Abia spre seară vă veţi reculege în faţa televizorului.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi!

Pe TimeTV mai puteți citi și „Astrologie cu MINERVA – Cine este si cum a ajuns astrolog

HOROSCOPUL DE VARĂ: Ce ți-au pregătit astrele pentru această vară

HOROSCOP: Cele mai fidele zodii

Ce sa nu-i spui niciodată partenerului, in functie de zodia lui

Social

Arhiva stiri