Lampioane zburătoare, pe câmpii, la evenimente, peste tot!

Ce sunt lampioanele zburătoare?

Lampioanele zburătoare sunt confecționate din hârtie de orez, cu un cadru de bambus care conține o celulă de combustibil.

Lampioane Zburătoare

Lampioane Zburătoare

Atunci când celula de combustibil se aprinde acesta încălzește aerul din interiorul felinarului determinând-ul să se ridice către cer.

Mai puteți citi și:

LAMPIOANE ZBURĂTOARE – sunt purtate în aer timp de aproximativ 10-15 minute, sau până când celula de combustibil este epuizată, după care lampioanele zburătoare se lasa ușor înapoi pe pământ.

Putem folosi LAMPIOANELE ZBURĂTOARE în siguranță?

Lampioanele sunt, în general, foarte sigure de utilizat. Sunt considerate un subtip de foc de artificii și vă recomandăm să le tratați ca atare.

În fiecare pachet sunt integrate instrucțiunile de folosire și precauție, în cazul în care aceste instrucțiuni sunt respectate, posibilitatea unui accident provocat scade dramatic, iar dumneavoastră vă puteți bucura pe deplin de magia creată de LAMPIOANE pe cer.

Lampioane Zburătoare

Lampioane Zburătoare

Lampioanele ZBURĂTOARE nu sunt recomandate pentru a fi utilizate în vreme ploioasă, datorită construcției lor din hârtie de orez, acestea nu sunt impermeabile.

Nu recomandăm lansarea lampioanelor – felinarelor zburătoare atunci când intensitatea vântului e mai mare de 10 mile/h (16 km/h).

Lampioane Zburătoare

Pentru o siguranță cât mai ridicată echipa TimeTV va recomandă lansarea LAMPIOANELOR pe un vânt nu mai puternic de 8 km/h.

Este nevoie de aprobare/autorizație pentru lansarea LAMPIOANELOR?

Nu. În acest moment nu este necesară nici un fel de autorizație pentru lansarea lampioanelor zburătoare.

În cazul în care lansați lampioane zburătoare la o distanță mai mică de 9 km de un aeroport, bază militară sau pe malul mării, să anuntați autoritățile în cauză pentru ca lampioanele să nu fie confundate cu alt fel de semnale luminoase.

Dacă totuși, administrația localului unde doriți să lansați lampioane zburătoare sau autoritățile locale vă cer așa ceva, este bine să aveți dovada de conformitate europeană și testare SGS.

Vrei să îți confecționezi propriul tău lampion zburător? Atunci vizionează clipul de mai jos. Spor!

UPDATE FOTO:

Lampioane zburătoare

Lampioane zburătoare

lampioane de vanzare lampioane ieftine lampioane zburatoare 2013

Dragos Sandulache – Lux Pentru Tine

Social

Arhiva stiri