Atac armat intr-un azil din SUA

atac armat azil sua

 

Un nou atac armat şochează America. Un individ a deschis focul într-un azil din oraşul Saint Louis şi a ucis 3 persoane. Poliţia spune că  şi-a luat apoi propria viaţă.

Agresorul era proprietarul azilului,  iar victimele erau angajaţi, a dezvăluit poliţia. Se pare că patronul şi muncitorii s-au certat chiar înaintea atacului.

„După ce am vizionat înregistrările de pe camerele de supraveghere am ajuns la concluzia că avem de-a face cu o crimă urmată de sinucidere. Se pare că ucigaşul s-a certat cu cele trei victime în birou iar la un moment dat a scos o armă şi a început să tragă”, spune poliţistul Michael Sack.

Deocamdată anchetatorii nu ştiu exact de la ce a pornit întreaga ceartă. Ei spun că vor continua investigaţia pentru a stabili clar circumstanţele tragediei.
În ultima vreme, numărul atacurilor armate a crescut îngrijorător în Statele Unite ale Americii. Din acest motiv, preşedintele Barack Obama vrea să modifice legislaţia, astfel încă oamenii să nu mai aibă acces la arme atât de uşor.

Social

Arhiva stiri