Discovery Channel va transmite in direct traversarea Marelui Canion de catre Nik Wallenda, legenda mersului pe sarma

Nik-Wallenda

Discovery Channel difuzeaza unul dintre cele mai indraznete si mai captivante evenimente filmate vreodata in direct. Nik Wallenda, supranumit “Regele mersului pe sarma la mare inaltime”, va traversa Marele Canion fara echipament de protectie, stabilind un nou record personal de inaltime. Discovery Channel va filma acest eveniment pas cu pas, transmitandu-l in direct, in aproape 200 de tari din intreaga lume, pe 23 iunie/ ora 8 PM (ora Statelor Unite) –  24 iunie/ ora 03.00 (ora Romaniei).

In Romania, programul va fi difuzat in reluare, marti, 25 iunie, de la ora 20.00.

Nik-Wallenda-in-timpul-pregatirilor

Wallenda va merge pe sarma la cea mai mare inaltime pe care a incercat-o pana acum. El va trece la 457 metri pe deasupra raului Little Colorado, adica la o inaltime mai mare decat cea a Empire State Building. In 2012, Nik Wallenda a devenit primul om care a mers pe sarma direct pe deasupra Cascadei Niagara din SUA, la o inaltime de aproape 61 metri.

Miza nu prea are cum sa creasca mai mult de atat,” a declarat Wallenda.  “Singurul lucru care ma desparte de fundul canionului este un cablu gros de 5 cm. Abia astept sa prezint publicului o priveliste a canionului asa cum nu s-a mai vazut vreodata.”

Social

Arhiva stiri