Incendiu la bordul unui avion pe Aeroportul – Henri Coandă

Incendiu la bordul unui avion pe Aeroportul – Henri Coandă

Aproape 200 de pasageri ai unei curse aeriene Bucureşti – Tel Aviv au văzut moartea cu ochii, marţi, când la bordul aeronavei care urma să decoleze de pe aeroportul Otopeni a izbucnit un incendiu. O persoană a ajuns la spital în urma incidentului ținut secret de autorități.

tenairways-incendiu-avion-henri-coanda

Presa israeliană scrie despre un incendiu care a determinat umplerea cabinei avionului cu un fum înecăcios şi evacuarea de urgenţă a aeronavei. Un pasager a povestit pentru un site israelian de ştiri că în momentul îmbarcării în aeronavă a vazut fum ieşind dintr-o parte a avionului si a simţit mirosul intens al acestuia.

„I-am spus unei însoţitoare de bord că nu mai urc în acel avion şi mi-am luat fiicele şi am coborât. Apoi a venit un agent aeroportuar şi i-a dat pe toţi jos din aeronava. Lumea era speriată de teama că ar fi putut exploda. S-a creat ceva isterie când pasagerii au fost evacuaţi. Unuia i s-a făcut rău şi a trebuit sa fie dus la spital”, a mai povestit pasagerul.

Toţi cei aproape 200 de pasageri au aşteptat în zadar să le comunice cineva ceva. Mai târziu, reprezentanţii aeroportului le-au transmis că problema a fost remediată

Aeronava care trebuia să decoleze de pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” la ora 23.55 de minute a plecat spre Tel aviv abia la ora 3.06.

Reprezentantii Ten Airways nu au putut fi contactaţi pentru a comenta incidentul. Reprezentanţii aeroportului au confirmat incidentul, dar l-au catalogat ca fiind unul minor.

Sursa: rtv.net

Social

Arhiva stiri