HOROSCOP: Cele mai fidele zodii

Vrei să știi dacă partenerul sau partenera de viață te înșală sau nu? Astrele îți pot arăta cât de devotată este persoana de lângă tine.

HOROSCOP-Cele-mai-fidele-zodii

Horoscop

Berbec. Nativul din Berbec este independent şi impulsiv, cu un apetit feroce pentru aventură, ceea ce poate include şi numeroase aventuri amoroase. Dornic de experienţe sexuale, Berbecul poartă cu el păcatul de a călca strâmb cu uşurinţă, scrie one.ro.

Taur. Cel născut sub semnul zodiacal Taur iubeşte confortul şi stabilitatea unei relaţii de iubire. El se bazează pe încrederea partenerului său pentru că şi el este, la rândul său, extrem de loial. În cazuri extrem de rare Taurii au o relaţie extraconjugală, însă chiar și atunci aceştia transformă chiar respectiva relaţie într-un parteneriat serios şi stabil.

Gemeni. Îndrăzneţi, jucăuşi şi curioşi din fire, Gemenii se simt precum „peştele în apă” în mijlocul unor emoţii puternice şi chiar periculoase. Dualii Gemeni se plictisesc rapid şi se îndrăgostesc cu o aceeaşi uşurinţă.

Rac. Dintre cele 12 semne zodiacale, Racul este cel mai predispus spre relaţii sigure şi armonioase. Nativul din Rac iubeşte conceptul de familie, de casă şi nu este fericit dacă nu stabileşte cu partenerul său legături emoţionale profunde.

Leu. Cel născut sub semnul astral Leu este un perfecţionist şi întotdeauna în căutarea partenerului ideal. Din păcate, perfecţiunea (mai ales în iubire) se atinge greu sau chiar nu există şi atunci Leul va fi pus unei continue situaţii emoţionale dificile. Având de obicei numeroşi parteneri de-a lungul vieţii, Leul mai degrabă alege să se despartă decât să trădeze.

Fecioară. Fecioarele sunt sensibile, creative şi foarte intuitive atunci când vine vorba de sentimentele şi nevoile altora. Deşi în aparenţă instabile şi alunecoase, Fecioarele sunt parteneri stabili, adevăraţi susţinători, mereu gata să ofere un umăr pe care să îţi găseşti liniştea. Infidelitatea nu este o preocupare a lor, nici un păcat cu care se luptă. Acești nativi iubesc parteneriatele de lungă durată, bazate pe sinceritate.

Balanţă. Deşi căutători ai echilibrului perfect, nativii semnului zodiacal Balanţă iubesc pacea şi armonia şi, din pricina unei dorinţe înăscute de dreptate şi echitate, sunt fideli partenerilor. Partenerii Balanţă devin vulnerabili numai în faţa acelor persoane care par extrem de interesante şi care îi fac să evadeze din lumea lor bine aranjată, în sens pozitiv.

Scorpion. Unele dintre cele mai puternice personalităţi ale zodiacului, Scorpionii iubesc şi caută puterea şi pasiunea debordantă. Nativul din Scorpion nu este un partener loial, fiind oricând ispitit de aventurile extraconjugale.

Săgetător. Un spirit liber care urăşte regulile sau restricţiile inerente într-o relaţie monogamă. Acest semn zodiacal iubeşte explorarea de orice tip, inclusiv incursiuni aventuroase în ceea ce priveşte sexul şi relaţiile de iubire. Săgetătorul poartă cu el dorinţa de libertate şi de noutate.

Capricorn. Nativii din acest semn zodiacal adoră stabilitatea, mai ales într-o relaţie. Capricornii sunt conştienţi că succesul în orice domeniu se obţine numai cu determinare şi prin efort mare, iar ei nu se tem de sacrificii de acest gen.

Vărsător. Semnul zodiacal Vărsător este adesea nestatornic şi imprevizibil. Mai mult, Vărsătorii sunt independenţi şi iubesc neconvenţionalul, ceea ce nu îi face neapărat niste parteneri monogami. Ei se căsătoresc foarte greu, aleg singurătatea care le permite orice tip de aventură.

Peşti. Peştii sunt foarte sensibili, trăiesc emoţii intense, dar în acelaşi timp contradictorii. Numeroase conflicte emoţionale le trec prin minte şi prin suflet. Cu o mare capacitate de a trăi în vis, nativii acestui semn zodiacal devin foarte repede dezamăgiţi când partenerul nu se ridică la aşteptările sale fanteziste. Atunci, Peştii pot înşela şi când o fac sunt amanţii ideali: sensibili, dar şi sexuali, pasionali, îndrăzneţi.

Citește pe Time Tv și Horoscopul amoros pentru săptămâna 10-16 iunie 

Cum sa te desparti de iubitul tau in functie de zodia lui

Social

Arhiva stiri