Teatru la Acuarela: Poveste pentru oameni mari

mansarda_Acuarela_Poveste_pentru_oameni_mari

București, 7 iunie: Mansarda Acuarela ține aprinsă miercuri, 12 iunie, de la orele 20:00, o scânteie de teatru pentru oameni mari.

Scrisă de Sabina Grădinaru, piesa de teatru “Poveste pentru oameni mari” (regie: Andreea Iacomiţă, mișcare scenică: Mihaela Culda) urmăreşte firul subiectiv al amintirilor unei fete autiste care invită privitorul în interiorul unui Univers simplu şi cinstit, complicat de intenţiile ascunse ale adulţilor.

mansarda_Acuarela_Poveste_pentru_oameni_mari

„Ia loc, pune-ţi centura.. Bine ai venit in creierul meu! Te rog să circuli doar pe partea stângă a emisferei drepte…Când eram mică vroiam să mă fac macara, dar nu s-a putut şi am ales să mă fac GEN. Dacă e unul e GEN, dacă sunt două sau mai multe sunt GENII… Cine sunt? Ia loc, pune-ţi centura… Lumea mea nu e si Lumea ta!”Este un spectacol despre neadevărurile pe care ni le asumăm în speranţa de a ne salva, dar care, în final, ajung să distrugă tot ce avem mai valoros.

Teatru la Acuarela: Poveste pentru oameni mari

mansarda_Acuarela_Poveste_pentru_oameni_mari

Pe parcursul spectacolului, sunt dezvoltate două planuri ale reprezentării: cel al gândurilor protagonistei şi cel al acţiunilor celor din jurul său. Jocul pe două planuri de receptare are scopul de a potenţa existenţa unui mod disfuncţional în care privim viaţa în general, modul în care “oamenii mari” uită că “Dumnezeu stă ascuns în detalii”.

mansarda_Acuarela_Poveste_pentru_oameni_mari

„Poveste pentru oameni mari” este o producţie Teatrul de Nisip şi 27zero3 Creative Group.

Support Artist Fee: 20 ron
50 locuri/ Rezervări: 0745662889

Citește pe Time TV și:

Concurs: Câștigă 4 invitații la concertul Akua Naru & The Digflo Band – VIDEO

Castelul Hohenzollern – istorie și legendă – 17 ani de muncă pentru dinastie

10 lucruri ciudate si interesante din jurul lumii

Dogul de Tibet, povestea celui mai scump câine din lume / VIDEO

 

Social

Arhiva stiri