O ELEVĂ PROXENETĂ își racola colegele de liceu. O virgină era plătită cu 600 de lei

ELEVĂ PROXENETĂ

Poveste incredibilă descoperită de polițiștii constănțeni într-un liceu din municipiul Constanța. O elevă, de numai 17 ani, își racola colegele mai mici pentru a face sex pe bani cu un constănțean de 58 de ani. Cel puțin șase fete au ajuns, astfel, în brațele bărbatului. Incredibil este că, atrase de sumele obținute, fetele le-au invitat și pe colegele de bancă. Între 400 și 600 de lei încasa eleva-proxenetă și prietenul ei cu doi ani mai mare pentru o partidă de sex. Cel mai mult au câștigat pentru o virgină, 600 de lei.

eleva-proxeneta-colege-liceu

Cazul care i-a șocat pe părinții fetelor a fost descoperit, ieri, de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa. Cu sprijinul poliţiştilor Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R, aceștia au documentat activitatea infracţională a celor doi tineri de 17 şi 19 ani. Oamenii legii au dat de o adevărată rețea de prostituție și proxenetism într-un respectivul liceu din Constanța.

Polițistii spun că fata de 17 ani a pus pe picioare o adevărată afacere. Ajutată de prietenul ei, aceasta ademenea adolescente ce provin din familii sărace și le propunea să se  prostitueze. Din investigaţii a reieşit că, începând cu luna februarie 2013, eleva și prietenul ei au recrutat, prin promisiuni de oferire a unor sume de bani, mai multe minore. Acestea erau conduse la apartamentul închiriat de bărbatul de 58 de ani din municipiul Constanţa.

Din sumele de bani, cea mai mare parte le revenea elevei de 17 ani și iubitului ei. Minorele racolate se alegeau cu o mică parte. Anchetatorii nu exclud ca fetele să fi avut mai mulți clienți și încearcă să îi identifice. Până acum, șase eleve au fost identificate ca făcând parte din rețeaua colegei lor. Eleva-proxenetă, prietenul de 19 ani și clientul de 58 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore. Astăzi, ei vor fi prezentați în fața magistraților Judecătoriei Constanța cu propunerea de arestare preventivă pentru proxenetism, complicitate la proxenetism şi raport sexual cu minori.

Sursa: evz.ro

Social

Arhiva stiri