S-a născut BĂRBAT dar a vrut să fie FEMEIE, acum este primul om de GEN NEUTRU din lume

Primul om de gen neutru din lume!

Norrie May-Welby s-a născut bărbat şi a vrut să fie femeie. Pentru că a încetat tratamentul hormonal, nu este nici una, nici alta. Un stat australian l-a recunoscut ca fiind prima persoană neutră din lume.

Norrie-May-Welby-persoana-sex-neutru

Norrie s-a născut în 1961. La 28 de ani, s-a decis să devină femeie, însă, cum nu era mulţumit de noua lui condiţie, nu a mai luat hormoni şi s-a trezit prins între cele două sexe, relatează Agerpres.

Norrie-May-Welby-persoana-sex-neutru-neutra

După trei ani de luptă, Norrie, care spune că este „anarhist androgin”, a reuşit să fie recunoscut ca de genul „neutru” de statul New South Wales. Autorităţile au eliminat de altfel obligaţia de a înregistra o persoană ca bărbat sau femeie în actele oficiale (certificate de naştere, deces sau căsătorie).

Norrie-May-Welby-persoana-sex-neutru-neutra

Rămâne de văzut dacă şi statul federal va recunoaşte al treilea sex. În orice caz, această decizie o satisface pe avocata lui Norrie.

Mai puteți citi pe TimeTv.ro și: Prezervativul vă dă bătăi de cap? A apărut o nouă metodă de contracepţie care vă protejează de HIV

Mai puteți citi pe TimeTv.ro și: Considerat doar o LEGENDĂ! Arheologii scot la suprafaţă oraşul Heracleion scufundat în Marea Mediterană

Sursa: rtv.net

Social

Arhiva stiri