Nissan Micra 2013

Nissan Micra 2013 a

Cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, Nissan va prezenta versiunea cu facelift a citadinei Micra. Lansat în 2010, modelul de clasă mică al japonezilor nu s-a bucurat de succes, vânzările pe plan european fiind modeste. Principalul vinovat: designul, stilul modelului fiind banal şi destul de feminin.

Nissan Micra 2013 e

Nissan Micra 2013 f

Pentru 2013 Nissan a updatat modelul cu un look mai masculin, un nou sistem de infotainment şi un interior îmbunătăţit. Sistemul multimedia NissanConnect, cu touchscreen de 5.8 inci, este oferit opţional. Din punct de vedere al designului, faţa a suferit modificări majore, sursa de inspiraţie fiind crossover-ul Qashqai. Spatele prezintă doar modificări minore, remarcându-se redesenarea interioară a stopurilor şi modificarea părţii inferioare a hayonului, pentru un acces mai facil al bagajelor.

Nissan Micra 2013 g

La nivel de motorizări nu sunt noutăţi. Rămân în ofertă ambele propulsoare pe benzină, de 1.2 litri, în versiunile de 80 CP şi 98 CP (versiunea 1.2 DIG-S turbo). Preţurile pentru Nissan Micra facelift vor fi comunicate în toamnă, după prezentarea de la Frankfurt.

Social

Arhiva stiri