Concurs: Câștigă 4 invitații la concertul Akua Naru & The Digflo Band – VIDEO

Akua-Naru-The-Digflo-Band-bucuresti-concert-norzeatic

Cu ocazia evenimentului Akua Naru & The Digflo Band , ce va avea loc in data de 18.06.2013, colegii de la musicnights.ro ofera 4 invitatii la concertul din Silver Church, Bucuresti, printr-un concurs simplu.
Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul musicnights.ro, sa accesezi categoria CONCURSURI, iar acolo sa selectezi articolul intitulat „Concurs cu 4 invitatii single la Akua Naru & The Digflo Band @ The Silver Church Bucuresti” sau sa dai click pe link, si sa respecti cateva reguli simple pentru inscrierea in concurs.

Dupa un succes extraordinar la Cluj, in fata unui public de peste 1300 de oameni, Akua Naru & The Digflo Band revin in Romania unde vor sustine doua concerte: vineri, 14 iunie, la Timisoara in SETUP Venue si marti, 18 iunie, la Bucuresti in clubul The Silver Church.

Va prezentam un schimb de experienta intre poezie si muzica, un circuit ritmat, care va va indemna sa reactionati, daca nu spiritual, macar fizic, un concert inedit prin formula intima si interactiva pe care au gasit-o de a se prezenta in fata publicului, Akua Naru & The Digflo Band.

Poezia nu cunoaste limite, la fel ca in muzica, limbajul isi schimba structura de la un timp la altul, iar in timpul contemporan, pe care il impartasim, versul liber se distinge din tot amalgamul de limbaj metaforic.

Akua Naru si trupa sa creeaza o atmosfera similara cu cea a unei scene de teatru, doar ca spectacolul pe care il propun urmareste un flux emotional, in care sunt antrenati si spectatorii, a caror dispozitie va fi schimbata in bine, prin prezenta ritmului de jazz si a poeziei.

Concertul  Akua Naru & The Digflo Band din Bucuresti va fi deschis de Norzeatic & Avant’n’Gard, iar cel din Timisoara de Norzeatic Live Band.

Akua-Naru-The-Digflo-Band-bucuresti-concert-norzeatic-avant-n-gard

Reamintesc in final despre evenimentul Akua Naru & The Digflo Band, in data de 18.06.2013 si de colegii de la musicnights.ro care ofera 4 invitatii la concertul din Silver Church, Bucuresti, printr-un concurs simplu.

 

Citeste pe Time TV si:

Akua Naru & The Digflo Band revin in Romania! Hip-hop, poezie, jazz, flow, rime, soul – VIDEO

Social

Arhiva stiri