Concept iPhone 5S cu ecran curbat si amprenta digitala in locul butonului „Home” FOTO

Concept iPhone 5S

Nerabdarea in jurul lansarii noului iPhone 5S este tot mai mare, iar pasionatii de gadgeturi dau semne ca asteapta o mutare indrazneata din partea producatorului Apple.

Concept-iPhone-5-S

Un grafician artistic, Federico Ciccarese a publicat recent un model conceptual pentru iPhone 5S, in care telefonul pare schimbat radical.

iphone-5-s-pret-concept

Desi pastreaza acelasi prototip, cu un singur buton, totul pare schimbat in rest. Federico Ciccarese a inlocuit butonul „Home” cu unul pentru amprenta digitala, ecranul este curbat si extrem de elegant, iar marginile sunt mult mai curbate fata de ultimele modele de iPhone.

iphone-5-s-lansare

Desi imaginile sunt rezultatul spectaculos al imaginatiei respectivului grafician, semnalele primite de Apple de pe piata sunt clare. Pasionatii de gadgeturi asteapta o replica a iPhone-ului pentru noile telefoane aparute in acest an, HTC One si Samsung Galaxy S4.

iphone-5-s-comanda

Apple ar putea lansa noul iPhone 5S în luna august sau la începutul trimestrului cu numărul  patru, se arată într-un raport citat de Phone Arena.

Conform aceluiaşi raport Apple va lansa şi o versiune ieftină a celebrului iPhone pentru a se menţine printre ceilalți producători de telefoane mobile, aşa cum a procedat și cu lansarea iPad mini, care este mai mică cu doar 2 cm faţă de iPad Retina.

Preţul viitorului smartphone low cost se va ridica la valoarea de 329 de dolari fără abonament pentru a atrage şi mai mulţi cumpărători şi a se menţine la nivelul celorlalţi producători care lansează şi versiuni ieftine a smartphone-urilor de top.

Deşi se speculează că iPhone 5S va avea aceeaşi dimensiune cu terminalul precedent, Apple trebuie să iasă cu un ecran mult mai mare pentru a putea intra în competiţie cu produsele actuale, iar dacă producătorul american se va încăpăţâna să meargă împotriva crentului ar putea să piardă.

Sursa: Mashable

Social

Arhiva stiri