Antena 3 da in judecata postul de stiri Romania TV si cere CNA ridicarea licentei

Antena 3 a anuntat ca va actiona in judecata postul de televiziune Romania TV, directorul sau editorial si realizatorii emisiunii „Newsdesk”, din cauza prezentarii unor informatii false in emisiunea din 1 iunie 2013.

antena3-vs-rtv-judecata

Scopul prezentarii acestor informatii este prejudicierea imaginii Antenei 1, a jurnalistilor sai si a intregului grup de media din care face parte, potrivit unui comunicat de presa remis Ziare.com.

Drept urmare, Antena 3 a anuntat astazi ca va actiona in judecata, postul de televiziune Romania TV, directorul sau editorial si realizatorii emisiunii “Newsdesk”, ca urmare a vehicularii unor informatii complet false in emisiunea din 1 iunie 2013 cu scopul de a prejudicia imaginea Antenei 3, a jurnalistilor sai si a întregului grup de media din care face parte.

In plus, fiecare jurnalist al Antenei 3 nominalizat in cadrul emisiunii „Newsdesk” din data de 1 iunie va da in judecata, in nume propriu, persoanele care au contribuit la realizarea acestei emisiuni. Jurnalistii Antenei 3 vor cere daune de imagine proportionale cu gravitatea afirmatiilor calomnioase.

In acelasi timp, Antena 3 va sesiza Consiliul National al Audiovizualului, cerandu-i sa analizeze materialele defaimatoare difuzate de Romania TV si sa studieze justetea mentinerii licentei postului de televiziune Romania TV, mentionand ca programele acestui post si-au intensificat actiunile de manipulare, intoxicare si defaimare prin difuzarea in mod repetat si constient a unor informatii false.

Social

Arhiva stiri