“COLECŢIONARUL”, regizat de Theo Herghelegiu – VIDEO

“ COLECŢIONARUL ”, de Mark Healy, o adaptare după romanul omonim de John Fowles.

Spectacolul “ COLECŢIONARUL ”, regizat de Theo Herghelegiu, îi are în distribuţie pe actorul englez Archie Whyld şi pe actriţa Adriana Pârvu. După ce în spectacolul “Emigreişăn Drim”, Teatrul de Artă punea întrebări despre emigrarea românilor (mai ales la Londra), COLECȚIONARUL îl prezintă pe Archie Whyld, actor britanic “emigrat” în România. Un spectacol inedit, primul spectacol al Teatrului de Artă Bucureşti, nu în limba română, cu un actor britanic. Spectacolul este în limba engleză, cu supratitrare.

Teatrul de Artă: “ COLECŢIONARUL ”, regizat de Theo Herghelegiu

Teatrul de Artă: “ COLECŢIONARUL ”, regizat de Theo Herghelegiu

“ COLECŢIONARUL ” este un spectacol despre tirania iubirii, dar şi despre sacrificiile pe care le cere actul creaţiei. Un spectacol despre irepresibila dorinţă din om de a ucide ceea ce nu poate poseda. Un spectacol despre nebunie şi despre normalitate, întru onesta recunoaştere a faptului că nimeni nu mai ştie unde se termină una şi unde începe cealaltă. O întâmplare cu un bărbat şi o femeie, puşi într-o situaţie-limită şi aflaţi într-un raport inegal de victimă – călău. O poveste despre cum se hrăneşte arta cu pasiune, dar şi cu moarte; cu sensibilitate, dar şi cu orori. Un spectacol despre voluptatea manipulării.

La crearea spectacolului “ COLECŢIONARUL ” şi-au lăsat amprenta, alături de Theo Herghelegiu şi de cei doi actori, Archie Whyld şi Adriana Pârvu, Bitză (muzica), Andreea Duta (coregrafie), Dan Titza (decor şi grafică), Sandra Galan (costume) şi Cinty Ionescu (Video).

Rămâneți alături de TimeTV.ro (abonează-te acum la NEWSLETTER) pentru că vom difuza a doua parte din această minunată piesă de teatru.

Mai puteți citi pe Time TV și:

[jwplayer player=”1″ mediaid=”44533″]

Social

Arhiva stiri