Fotbal și spectacol nemțesc în finala Champions League 2012-2013- VIDEO

finala-champions-league-2012-2013-bayern-munchen-borussia-dortmund-2-1-fotbal-spectacol-nemtesc 

În seara trecută am fost fericitul telespectator al unui spectacol nemțesc de cea mai bună calitate în finala Champions League 2012-2013.

Borussia Dortmund și Bayern Munchen au ajuns în marea finală europeană inter-cluburi. Fotbalul a fost la cel mai înalt nivel, ocaziile au fost la o singură poarta în partea de început a primei reprize, dar cu toate acestea Borussia Dortmund nu a reușit să fructifice ocaziile extraordinare. După ce s-au dezmeticit bavarezii spectacolul a fost total, pe tot terenul, de la o poartă la alta, iar în repriza a doua au venit și golurile care au separat locurile ocupate de cele două echipe în clasamentul Champions League ediția 2012-2013.

Bayern Munchen învinge cu 2-1 Borussia Dortmund și câștigă pentru a 5-a oară mult râvnitul trofeu. Borussia Dortmund deși a pierdut acest meci având în vedere rezultatul afișat pe tabelă la finalul celor 90 de minute, nu merită să fie denumită învinsă.

Nu am să povestesc acest meci-spectacol și vă invit să-l urmăriți în întregime, dacă nu ați avut ocazia să vedeți finala în direct.

Dacă orice meci de fotbal disputat ar fi măcar la jumătate din spectacolul, fotbalul și calitatea acestei întâlniri, stadioanele ar fi pline, lumea ar avea o părere mai bună despre microbiști, iar fotbalul ar fi încoronat regele sporturilor.

Aceste minunate echipe au muncit mult, s-au dăruit, au trecut de la extaz la agonie și apoi la extaz. Jucătorii-discipoli perseverenți au ascultat și au dat ce au avut mai bun la indicațiile celor doi antrenori-maieștrii. Merită tot respectul și merită apreciate aceste două echipe finaliste Champions League, împreună cu staff-ul tehnic, cu conducerea celor două echipe, cu antrenorii, cu rezervele cu suporterii minunați, cu tot ce au realizat și în primul rând pentru fotbalul și spectacolul nemțesc din finala Champions League 2012-2013.

Au așteptat mult germanii în umbra fotbalului spaniol în ultimii ani, ne-evidențiindu-se, dar s-au răzbunat din plin pe teren în ediția 2012-2013. Au calculat totul parcă nemțește și au ieșit în față arătând tuturor valoarea lor și ridicând ștacheta în fotbal mondial prin spectacol și calitate, până… dar cel mai important și în finala Champions League. 

Puteți vedea cele mai frumoase faze din acest meci de fotbal-spectacol nemțesc, finala Champions League 2012-2013, Borussia  Dortmund – Bayern Munchen, accesând link-ul de mai jos, dar dacă aveți ocazia să urmâriți acest meci în întregime și să-l trăiți la intensitate maximă vă recomand din tot sufletul. Merită, merită, merită!

VIDEO: BORUSSIA DORTMUND – BAYERN MUNCHEN

Social

Arhiva stiri