CONCURS TimeTV – Phoenix Aventura Parc Cernica. Află câștigătorul ACUM

CONCURS TimeTV

Time TV  a organizat timp de o luna un concurs inedit. O zi plină de voie bună, tiroliană şi aer liber la Phoenix Aventura Parc Cernica, cu prietenii sau familia.

ATENTIE!!!! –  Câștigătorul trebuie SĂ AIBĂ LA EL BULETIN SAU CI pentru verificare la intrarea în Aventura Parc Cernica.

Condițiile de particapare în urma cărora s-au ales participanții le găsiți aici. Mulțumim tuturor celor care ați participat și vă așteptăm și la viitoarele competiții ” CONCURS TimeTV „.

Extragerea a fost făcută aleatoriu cu random.org –  CONCURSUL A FOST CASTIGAT DE –  Vasile Ana-Maria.

Vom da astazi un e-mail către câștigător și îl vom anunța și pe pagina de facebook cu care a participat la ” CONCURS TimeTV”.

ABONAȚI-VĂ LA NEWSLETTER TimeTV pentru că vor mai urma concursuri și nu ai voie să le pierzi.

Mai repetăm odată care este premiul pentru eliminarea oricărei confuzii.

Premiul constă într-o INVITAȚIE (DAR CU TINE MAI POȚI ADUCE MAXIM 9 PRIETENI), pentru o zi (18 Mai sau 19 Mai – vă dăm posibilitatea să vă alegeți ziua în care veniți, în funcție și de programul prietenilor), la Aventura Parc Cernica, tiroliană și paintball.

ATENȚIE!!! – Aveți voie pe trasee 3 ore (vă zic sincer, cei care nu dau pe la sală o să pice în primele 20 de minute), după care puteți face un grătar sau o drumeție în aer liber prin pădure.
Unde te vei distra mai exact? Phoenix Aventura Parc Cernica (click să vezi imagini) e un ansamblu de spaţii de agrement modern, curat şi plin de ocazii de a te distra.

Mai puteți citi pe TimeTV și:

 www.phoenixcernica.ro

Pentru mai multe detalii puteți vizita pagina de Facebook Parc Aventura.

Phoenix Aventura Parc / Phoenix Paintball

Vizualizare hartă mărită

 

Social

Arhiva stiri