Parada cu 350 de modele Lamborghini. Nerecomandat celor slabi de inima!

Proprietarii de Lamborghini din întreaga lume au organizat un tur pentru a sărbători 50 de ani de existenţă a celebrei mărcii auto italiene. La pachet cu ei au sosit şi bijuteriile lor, 350 la număr.

aniversare-lamborghini-350-de-modele

Lamborghini sărbătoreşte 50 de ani de existenţă anul acesta, iar fanii mărcii nu lasă evenimentul neobservat. Pentru a aniversa jumătate de secol de maşini (destul) de nebune, proprietarii de Lamborghini din întreaga lume au organizat un tur la care au participat, fireşte, şi preţioasele lor proprietăţi pe patru roţi.

Din fericire, unul dintre cei mai activi car spotteri de pe internet – Shmee150 – a fost la Milano şi a filmat toate maşinile care au participat la tur. Printre ele se numără nu mai puţin de 60 de exemplare ale modelului Aventador, dintre care şi câteva variante decapotabile, câteva Murceilago-uri LP 670 SV, cam toate versiunile posibile de Gallardo, dar şi câteva exemplare ale clasicului Miura.

Toate cele 350 de capodopere italiene pot fi admirate în clipul video de mai jos. Vă avertizăm, imaginile de mai jos nu sunt pentru cei slabi de inimă.

Social

Arhiva stiri