Pregatiţi-vă, începe! Sport Arena Streetball, la al nouălea sezon

Sport Arena Streetball (www.3la3.ro; www.facebook.com/sportarenastreetball), cea mai mare competiţie de baschet 3×3 din România, va începe pe 24 mai la Bucureşti, pe terenurile din Universitatea Politehnică Bucureşti.

sport-arena-streetball

Peste 3.500 de jucători sunt aşteptaţi la startul celui de-al nouălea sezon, care va cuprinde cinci turnee şi se va încheia la începutul lunii august, cu Turneul Master, marea finală a baschetului 3×3 din România. Înscrierile vor fi şi în acest an gratuite şi vor începe pe 20 mai, ora 15.00,  pe site-ul www.3la3.ro.

Din acest an toţi participanţii vor trebui, obligatoriu, să aibă cont şi în reţeaua mondială a jucătorilor de streetball, www.3x3planet.com, putând astfel să puncteze în clasamentul mondial FIBA 3×3. Câştigătoarea campionatului Sport Arena Streetball 2013 se califică la FIBA 3×3 World Tour Master de la Praga.

Anul trecut, echipa Sport Arena UPB a ocupat locul şase la FIBA 3×3 World Tour Final de la Miami, după ce se clasase pe locul doi la etapa World Tour de la Istanbul. Patru jucători români s-au clasat la finalul anului trecut printre primii 20 din lume, Angel Santana ocupând locul patru.

Programul complet al sezonului 2013 de la Sport Arena Streetball 2013 îl găsiţi pe Time TV, aici.

Sursa: Sport Arena Streetball

Citeşte pe Time TV şi:

Reguli noi pentru baschetul 3×3, începând cu sezonul 2013

Social

Arhiva stiri