isoHunt.com și KickAssTorrents.com interzise? Pirateria ONLINE combătută

Lovitură grea primită de site-urile de torrents din Grecia.

isoHunt.com

isoHunt.com

AEPI, un grup care protejează dreptul la proprietatea intelectuală a cerut în justiție ca mai multe site-uri de download ilegal să fie interzise.

isoHunt.com și KickAssTorrents.com interzise

Lupta împotriva descărcărilor ilegale de pe internet a început să prindă contur și în Grecia, țara în care recent a apărut AEPI sau Societatea Greacă pentru Protecția Proprietății Intelectuale, grup care cere în instanță ca site-uri precum isoHunt.com , KickAssTorrents.com , 1337x și H33T, printre multe altele, să devină inaccesibile celor conectați la Internet, scrie TorrentFreak.com.

kat.ph

kat.ph

Conform sursei citate, chiar și TorrentFreak, dar și The Pirate Bay vor fi incluse pe listă în decursul acestei luni.

Mișcarea vine într-un moment în care numai în ultima lună peste 27 de domenii din Marea Britanie și Italia au fost blocate de autorități, pentru ca tot mai multe țări, printre care Franța, Norvegia, Spania și Statele Unite ale Americii să își extindă listele cu site-urile interzise care promovează și susțin pirateria online.

Astfel, AEPI a cerut in instanta ca ISP-urile site-urilor KickAssTorrents, isoHunt, 1337x, H33T, Greek.to, Greek-Team.cc, P2Plaent.net, Tsibato.info, GreekDDL.eu si Greek-Best.com sa fie blocate.

Social

Arhiva stiri