Despre penis si marimea lui. Cum se masoara, ce dimensiuni trebuie sa aiba si care e legatura intre penis si lungimea piciorului.

E 1 mai. N-avem mici si topless la mare. Avem penis si marimi. Dupa o pauza pe care o doream cat mai lunga, pe siteurile de stiri a inceput iar bombardamentul cu studii realizate de cercetatori obscuri, onanisti si plictisiti, despre penis. Si cat de mare sau mic e, cum trebuie folosit, cum se masoara. Un adevarat ghid, manual de utilizare. Fara sa mai pierd timpul, sa dam penisului ce e al lui.

om-dezbracat-masoara-penis

Se pare ca siteul askmen.com are cercetatori. Savanti. Sau macar niste tocilari care stiu tot despre toate. Ii propun la premiul Nobel, pentru ultima lor descoperire: tocmai au desfiintat o legenda veche de cand Zeus tragea in teapa tot ce prindea pe pamant, legenda conform careia exista o legatura intre penis si lungimea piciorului. Nu, nu exista, conform tuturor specialistilor din lume, dezvaluie site-ul askmen.com. Cred ca i-au intervievat pe toti. Tot ei ne lamuresc cat de mare trebuie sa fie obiectul. Penisul.

Cat de mare e un penis?

Este o intrebare la care cu greu se poate da un raspuns concret. Singurele raspunsuri in jurul subiectului sunt furnizate de sondaje de opinie care intervieveaza esantioane de indivizi asupra lungimii si grosimii penisului. Astfel, rezulta ca lungimea medie a penisului in erectie este intre 13-15 cm. In mod logic, orice depaseste aceste dimensiuni se poate numi un penis mare.  De asemenea, in ceea ce priveste grosimea, literatura de specialitate afirma ca grosimea medie este intre 11,50-12,50 cm – in deplina erectie.

Cum imi masor corect penisul?

Orice masuratoare trebuie sa aiba loc in erectie, fiindca erectia este singura stare care conteaza si care poate satisface o femeie.  Lungimea se masoara, simplu, cu o rigla sau metru de croitorie, de la baza pana la varf (baza de deasupra penisului, nu dedesubt). Grosimea se masoara fix la jumatatea penisului.

Marimea penisului are legatura cu marimea corpului?

In mod simplist raspuns, da. Dar mai sunt si alti factori – ereditar, cel al greutatii etc – care pot influenta acest raport, asadar, teoretic legatura exista, dar ea este complexa si poate suferi devieri de la regula. Aceeasi legatura n-a fost, insa, demonstrata, pana in prezent, intre lungimea piciorului si cea a penisului.

Care sunt ideile preconcepute care circula in jurul dimensiunilor penisurilor?

Siguranta barbatilor – este un aspect direct influentat de dimensiune. Ei au mereu tendinta sa acorde o importanta foarte mare dimensiunii organului propriu, in ciuda faptului ca partenerele se declara, de cele mai multe ori, foarte multumite cu ceea ce au.

Asadar, femeile se declara pe deplin satisfacute cu dimensiunea medie. Vaginul in plina excitatie se mareste pana la aproximativ 10 cm, deci, un penis de marime medie satisface pe deplin cavitatea vaginala.

In plus, daca ar fi sa aleaga, femeile prefera mai degraba un penis mai gros, decat un penis mai lung.

Concluzie.

Nimic rau de zis. Presimt vremuri bune pentru librarii si papetarii, la vanzarea de rigle. Aveti grija sa va masurati cu partea pe care scrie centimetri, nu inci. Haideti sa le demonstram cat de dotati suntem. Cei care aveti nevoie de gradatiile in milimetri, va rog emigrati in Franta. Cu putulica inainte!

Social

Arhiva stiri