VIDEO Kobe Bryant omagiat de Nike cu un spot special

Nike Kobe Bryant You Showed Us ad

Compania producătoare de echipament sportiv Nike a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie intitulată „You Showed Us”, un omagiu adus superstarului lui Los Angeles Lakers, Kobe Bryant. Imaginea, în alb-negru, îl prezintă pe Bryant ţinând o minge de baschet în mână şi o listă a realizărilor sale, fiecare propoziţie începând cu cuvintele „You Showed Us” (ne-ai arătat). Concluzia celor de la Nike: „Now, show us again” (acum, arată-ne din nou), este o aluzie la recuperarea lui Kobe Bryant după accidentarea care i-a încheiat sezonul. Pe 12 aprilie, împotriva celor de la Golden State Warriors, vedeta americană a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile, accidentare gravă care l-ar putea ţine un an de zile departe de sportul de performanţă. În vârstă de 34 de ani, Bryant ar putea spune adio baschetului. Mesajul celor de la Nike este clar: Kobe, uită de retragere, baschetul are nevoie de tine! Echipa are nevoie de tine, Pau Gasol şi Dwight Howard reuşind calificarea în Playoff-ul NBA, doar pentru a fi conduşi în acest moment cu 3-0 de San Antonio Spurs.

Kobe-Bryant-Los-Angeles-Lakers-NBA

„The Black Mamba” a încheiat sezonul 2012-2013 cu medii de 27.3 puncte marcate pe meci, 5.6 recuperări şi 6.0 pase decisive pe meci. Cele mai spectaculoase faze ale lui Kobe Bryant, din acest sezon, le puteţi urmări mai jos, într-un top realizat de siteul oficial NBA.

O versiune video neoficială, preluând tema „You Showed Us”, a apărut pe YouTube. Clipul, lung de peste 4 minute, ne prezintă imagini din întreaga carieră a lui Kobe Bryant: draft-ul din 1996, capacul împotriva lui LeBron James de la All Star Game-ul din 2013, aruncarile câştigătoare împotriva celor de la Miami Heat, Sacramento Kings sau Phoenix Suns, cele 81 de puncte înscrise împotriva echipei Toronto Raptors, medalia de aur cu echipa naţională de baschet a Statelor Unite, celebrul Dream Team, şi se încheie cu aruncările libere de după momentul accidentării din partida cu Warriors. Kobe, now show us again!

 

Citeşte pe Time TV şi:

Marc Gasol este jucătorul defensiv al anului în NBA

Social

Arhiva stiri