Samsung GALAXY Core: un nou smartphone Android cu suport Dual-SIM

Din Rusia au sosit primele imagini și informații cu privire la un nou smartphone Android proiectat de cei de la Samsung, este vorba despre GALAXY Core GT-I8262.

samsung-GALAXY-Core-GT-I8262-detali-pret
Acesta este un dispozitiv ce se încadrează cu ușurință în clasa medie, va fi dotat cu un ecran de 4,3 inchi cu rezoluție WVGA, procesor dual core de 1.2 GHz, 768 MB de memorie RAM, 8 GB de memorie internă expandabilă prin microSD și suport Dual-SIM.

De asemenea, Samsung GALAXY Core, va beneficia de o camera foto de 5 megapixeli, Android 4.1 Jelly Bean, interfață TouchWiz, cu o grosime de 8,95 mm și va cântări 140 de grame.

Conform zvonurilor, smartphone-ul va debuta în Rusia și în China la jumatatea lunii mai la un preț de aproximativ 320 de euro.

Un articol de Ovidiu Butura

Rubrica “Scrie si tu!” este rubrica ta. Time TV iti da posibilitatea sa te exprimi, sa-ti faci auzite parerile, iar in cazul in care ai surprins un eveniment, ai fost martor la o nedreptate poti trimite materialele fotografiate sau filmate la adresele (facebookgoogle+linkedintwitter), pe adresa redacției contact@timetv.ro sau chiar pe site-ul TimeTV.ro.

Social

Arhiva stiri