Mafia fructelor şi legumelor îngenunchiată – Frații Yuksek arestați

Supermarketurile şi hipermarketurile, lăsate fără legume şi fructe de procurorii DIICOT. Şefii celui mai mare distribuitor de legume şi fructe din ţară au fost ridicaţi de dimineaţă, în urma unor percheziţii ale poliţiştilor de la Crimă Organizată.

Fraţii Yuksek au înşelat statul român cu zeci de milioane de euro cu roşii, castraveţi şi fructe.

Abbas-Ozkan-Yuksek

Abbas și Ozkan

Lovitură grea pentru mafia fructelor şi legumelor.

,,REGII” LEGUMELOR (FRAȚII YUKSEK), SĂLTAŢI DE DIICOT

Şefii reţelei, doi dintre fraţii turci au fost ridicaţi de DIICOT, ei sunt acuzaţi că au înşelat statul cu zeci de milioane de euro.

De fapt, noi toţi am fost victime ale evaziunii uriaşe: preţurile produselor au fost mărite şi de zece ori de la intrarea in ţară până la raft.

Yuksek-Abbas

Abbas

Reţeaua celor trei fraţi distribuia legume şi fructe importate către hipermarketuri din toaţă România, dar şi către magazine mai mici.

Depozitul lor cel mai mare este langa Bucureşti, acolo au descins poliţiştii. 46 de persoane sunt anchetate in acest caz pentru evaziune fiscală.

SAHIN-YUKSEK

Sahin Yuksek

Firmele fantomă sunt la ordinea zilei în importul de legume şi fructe. O scurtă vizită la sediul oficial al unei astfel de firme demonstrează că realitatea din acte este total diferită de cea din teren.

Reţeaua controlată de fraţii Yuksek ridica preţul legumelor chiar şi de 10 ori, totul cu ajutorul firmelor fantomă.

Iar în loc de taxe şi impozite, se plătea şpagă. De altfel, liderul grupării este arestat de o săptămână, după ce a încercat să dea 30 de mii de euro unui funcţionar ANAF.

sumarket

sumarket

sumarket-yuksek

sumarket

yuksek

Abbas-Yuksek

Abbas Yuksek

Social

Arhiva stiri