Ben Affleck va trai cu 1,5 dolari pe zi

Actorul Ben Affleck renunţă la stilul de viaţă extravagant specific vedetelor de la Hollywood, ca să atragă atenţia asupra sărăciei din lume. Deşi îşi poate cumpăra orice îşi doreşte, el va încerca să trăiască timp de 5 zile cu doar 1,5 dolari pe zi. Actorul se alătură astfel campaniei „Live Below the Line”.

Ben-Affleck-campanie-umanitara

Are o carieră de succes, o familie fericită şi a reusit să strângă o avere considerabilă.

Totuşi, Ben Affleck se gândeşte şi la cei defavorizaţi. El s-a înscris într-o campanie care presupune să trăiască cu 1,5 dolari pe zi. Iniţiativa de conştientizare a sărăciei extreme se numeşte „Live Below the Line”, iar Affleck s-a angajat să o sprijine ca reprezentant al organizaţiei Eastern Congo, o fundaţie caritabilă fondată chiar de el.

Actorul american a postat pe profilul său de Twitter un mesaj de promovare a campaniei: „1,4 miliarde de oameni din lumea întreagă trăiesc din mai puţin de 1,5 dolari pe zi. Eu mă alătur cauzei (…). Tu?”. Alte nume celebre care susţin iniţiativa sunt Sophia Bush şi Hugh Jackman. Campania se va derula între 29 aprilie şi 3 mai, în SUA, Australia şi Marea Britanie şi presupune ca participanţii să încerce să se hrănească, timp de 5 zile, doar cu 1,5 dolari pe zi. Aceasta sumă inseamnă un trai sub limita inferioară a sărăciei în SUA.

Social

Arhiva stiri