Maria Sharapova, desemnată ambasadoarea Porsche – VIDEO

Porsche are ambasadoare! Dacă Jaguar a preferat sa opteze pentru un concept artistic, nu foarte dinamic, cooptând-o pe cântăreaţa Lana del Rey ca imagine a noului model F-Type, Porsche a preferat ceva mai sportiv. Fără a fi mai puţin seducătoare, campioana de tenis, Maria Sharapova, va fi ambasadoarea mărcii. Cum Porsche are o rădăcină puternică, sportivă, a ştiut înspre ce domeniu să se orienteze pentru a ochi specimene frumoase: tenisul feminin.

sharapova-ambasadoarea-porche-time-tv
Maria Sharapova (26 ani) va reprezenta marca la nivel global ca ambasadoare de lux. Contractul pe care l-a semnat are o durată de 3 ani şi implică şi o campanie de promovare mondială. Legătura dintre cele două părţi a fost făcută după ce rusoaica, care locuieşte în Statele Unite, a câştigat turneul de la Stuttgart, iar printre premii s-a numărat şi un Porsche 911 Carrera S Cabriolet.

Sharapova-noua-imagine-porche-time-tv
Sharapova a fost timp de 21 de săptămâni pe primul loc la nivel mondial, după ce a câştigat 4 turnee de circuit. Potrivit celor de la Porsche, e combinaţia perfectă între eleganţă şi performanţă, calităţi principale ale mărcii, dealtfel.

Social

Arhiva stiri