„Daruind vei Dobandi” cu Liviu Pasat, 29 Aprilie, LIVE pe TimeTV.ro

„Daruind vei Dobandi”

De ce „Daruind vei Dobandi”? Dintr-un motiv foarte simplu – pentru ca functioneaza!

A functionat de fapt din totdeauna, doar ca nu a fost constientizata pana acum importanta lui. Noroc cu anotimpul economic in care ne aflam! Daca inainte mergea sa iti dezvolti afacerea fara sa te intereseze prea mult de parteneriate, de data asta lucrurile sunt exact pe dos – fara parteneriate esti foarte rapid falit.

De la cele mai mari pana la cele mai mici firme, toate recunosc acum nevoia parteneriatelor.

Liviu Pasat trezeste liderul din tine

” Daruind vei Dobandi ” seminar de dezvoltare personala cu Liviu Pasat

Lipsa instruirii, a informatiilor de calitate, a unei culturi in directia asta, se reflecta insa foarte mult si in domeniul networkingului din Romania – foarte multi considerand ca intalnirile de networking sunt intalniri de vanzare.

Cu toate ca nu e exclusa posibilitatea asta la o intalnire – networking-ul inseamna in primul si in primul rand construirea de relatii pe termen lung, bazate pe respect si integritate.

Si sa nu uitam ca in spatele oricarei afaceri, se afla intotdeauna niste oameni. Oamenii sunt cei care fac afacerile sa functioneze.

Care sunt principalele puncte pe care se sprijina activitatea unui networker profesionist, care sunt abilitatile de care are nevoie, care sunt actiunile pe care ar fi necesar sa le faca in mod consecvent – sunt intrebari la care ar fi bine ca fiecare dintre noi sa aflam raspunsul de la cei care au experienta in domeniu.

Dupa o editie pilot de succes, din preajma sarbatorilor de Craciun de anul trecut, proiectul „Daruind vei Dobandi” creat de „Echipa Trezeste Banii” revine cu seminarul lor unic, pe care il sustin, deocamdata, doar de doua ori pe an si doar in Bucuresti.

Ce primesc participantii? Informatii valoroase pentru imbunatatirea comunicarii si a abilitatilor in networking.

Pentru ca si in afaceri, ca si in viata personala, una din abilitatile de baza o reprezinta – ce sa vezi – tot comunicarea!

Si nu e vorba doar de atat – pentru ca participantii au ocazia acum sa daruiasca. Seminarul este unul „aproape gratuit„. Un concept, preluat de la Lorand Soares Szasz, conforma caruia participarea se face pe baza alimentelor neperisabile si a rechizitelor scolare.

Alimentele si rechizitele adunate la seminarul „Daruind vei Dobandi” vor fi preluate de fundatia „Salvati Copiii” si distribuite copiilor care nu au aceleasi posibilitati materiale ca si noi.

Asadar va invitam sa participi acum, inainte de sarbatori, la un eveniment caritabil in care Daruind, vei Dobandi informatii despre cum sa comunici mai eficient si cum sa iti dezvolti mai usor abilitatile de business networking.

Nu uitați, Luni puteți vedea LIVE cum oamenii Daruiesc si Dobandesc in acelasi timp, de la 11:00 – 13:00 și 19:00 – 21:00, aici pe TimeTV.ro sectiune LIVE. Deasemenea va puteti abona la NEWLETTER TimeTV pentru ca vom pune fragmente importante din seminarul „Daruind vei Dobandi”.

Ca sa poti participa la acest seminar, inscrierea se poate face completand formularul de AICI.

Mai puteti citi pe Time TV si:

Social

Arhiva stiri