Panică din nou în Boston! Focuri de armă şi un poliţist mort într-un incident la MIT

focuri-arma-boston-time-tv

Noi incidente în Boston. Explozii şi focuri de armă s-au auzit, vineri, în districtul Watertown situat la nord de Massachusetts Institute of Technology. O persoană care a împuşcat un poliţist este urmărită.

Potrivit procurorului districtului Middlesex, Michael Pelgro, poliţistul grav rănit a fost transportat la spital, unde a fost constatat decesul. Nu există nicio altă victimă, a precizat Pelgro într-un comunicat.

 Mai multe dispozitive explozive ar fi fost folosite împotriva poliţiei. Atentatul ar fi fost comis cu dispozitive explozive realizate cu ajutorul unei oale sub presiune. Numeroşi poliţişti se află la faţa locului, iar elicopterele survolează MIT.

incident-MIT-boston-time-tv

Cel puţin o persoană a fost arestată în Watertown, vineri dimineaţă. Agenţii FBI, prezenţi la faţa locului încearcă să stabilească dacă există vreo legătură între acest incident, declanşat după uciderea unui poliţist în campusul Massachusetts Institute of Technology, şi dublul atentat de la maratonul din Boston, relatează CNN.

Noul incident din Boston s-a produs la doua zile dupa cel mai grav atentat comis în Statele Unite de la 11 septembrie, unde un dublu atentat a provocat moartea a trei persoane şi rănirea altor aproximativ 180, luni, la linia de sosire a maratonului.

Social

Arhiva stiri