MINI Countryman va fi „Made in India”

mini-in-india-time-tv

MINI a raspuns la comenzile in crestere pentru India printr-un anunt conform caruia vor inaugura linia de productie  pentru modelul Coutryman, la Fabrica BMW din Chennai, India.

Noua linie de productie MINI era pregatita deja, dupa un an de cand firma a inceput sa vanda masini in India. In prima faza vor fi construite modelele MINI Cooper D Countryman si MINI One Countryman, pe langa BMW Seria 3, Seria 5, X1 si X3, modele ce sunt produse in aceasta fabrica inca din 2007.

mini-coutryman-india-time-tv

MINI are cinci showroom-uri in India, in Delhi, Mumbai, Hyderabad si Bangalore, si a vandut 302 masini in perioada martie-decembrie 2012. Astfel, India se claseaza pe locul 100 in reteaua globala de vanzari MINI.

Desi numarul vanzarilor nu este unul extraordinar, cei de la BMW sunt optimisti in ceea ce priveste piata de masini din India. Ei se asteapta ca aceasta sa se dezvolte considerabil in viitorul apropiat si in urmatorii ani, mai ales in sectorul masinilor mici.

mini-si-elefantul-indian-time-tv

Grupul BMW sustine ca decizia de a construi autoturisme MINI Countryman in India se pliaza pe strategia lor de “productie care urmareste cerinta pietei”, iar costurile pentru taxe si impozite sunt mult mai mici.

Social

Arhiva stiri