Avanpremiera Shanghai 2013: conceptul Mercedes GLA

Nemții de la Mercedes-Benz au publicat primele imagini şi informaţii legate de conceptul Mercedes GLA, cu doar câteva zile înainte ca Salonul Auto de la Shanghai să-şi deschidă porţile.

concept-mercedes-gla-1

Dezvoltat pe platforma hatchback-ului A-Class, conceptul GLA măsoară 4.383 mm lungime, 1.978 mm lăţime şi 1.579 mm înălţime şi va fi propulsat de un motor de 2 l în patru cilindri, pe benzină, cu o putere de 211 CP.

concept-mercedes-gla-2

Motorul va fi cuplat la transmisia automată 7G-DCT cu dublu ambreiaj iar resursele vor fi livrate prin sistemul de tracţiune integrală 4MATIC.

concept-mercedes-gla-interior

După cum se vede și în imagini, SUV-ul compact premium a primit un aspect muscular, cu mici tente de coupe.

Pentru interior, nemții au ales ca materiale dominante pielea – pentru cele patru scaune individuale –  un material textil de înaltă calitate şi aluminiul galvanizat de culoare închisă pentru bord şi restul elementelor decorative.

Pe lângă luminile cu LED integrate în faruri, Mercedes-Benz a dotat blocurile optice de pe GLA cu proiectoare cu raze laser care pot fi folosite atât pentru luminarea drumului dar şi pe post de sistem de proiecţie pentru imagini sau filme.

Social

Arhiva stiri