McLaren P1, pictorial în Bahrein, episodul doi

Acum câteva luni, o serie de fotografii realizate în Bahrein de George Williams ne-a permis să descoperim supercarul McLaren P1, înaintea lansării oficiale de la Salonul Auto de la Geneva. Acea şedinţă foto n-a fost decât o primă parte, urmată acum de o nouă serie de imagini, însoţite şi de un scurt video publicat de McLaren.

McLaren-P1-pictorial-Bahrein-episodul-doi-11

Fotograful George Williams ne prezintă a doua parte a pictorialului a cărui vedetă a fost McLaren P1, un set de poze realizat pe circuitul din Bahrein şi publicat cu câteva zile înaintea disputării Marelui Premiu de Formula 1 din această ţară. Cu siguranţă un bun prilej pentru marca britanică de a-şi expune ultima creaţie în faţa unei clientele care, foarte probabil, va fi prezentă la acest eveniment.

Sursă foto: George Williams

Vă aducem aminte că sub formele aerodinamice reprezentate în video de mai jos se ascunde un motor V8 biturbo, asociat unui sistem KERS asemănător celor din Formula 1, ansamblul producând o putere mai mare de 900 CP. Astfel, McLaren P1 va putea ajunge de la 0 la 300 km/h în 17 secunde!

 

Social

Arhiva stiri