Admitere 2013 – Jandarmeria face recrutări!

Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș demarează campania de recrutare a candidaților ce doresc să participe la concursul de admitere în cadrul instituțiilor de învățământ militar, sesiunea 2013.

Mai puteți citi și: ADMITERE 2013 Academia de Poliție / CALENDAR, SUBIECTE, ORAR

Cifrele de școlarizare pentru anul 2013 sunt la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București – armă jandarmi, 48 de locuri, din care 1 loc pentru cetățeni de etnie rromă și 1 loc pentru alte minorități.

scoala-de-jandarmi

admitere 2013

La Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Drăgășani sunt disponibile 60 de locuri, din care 1 loc pentru cetățeni de etnie rromă, respectiv 4 locuri pentru SPP. Înscrieri se fac și pentru Școala de Subofițeri Jandarmi Fălticeni – 50 de locuri.

Candidații trebuie să îndeplinească mai multe condiții pentru a avea acces la admitere.

ADMITERE 2013

Printre cele mai importante este să fie absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat, să nu fi fost exmatriculați pentru abateri disciplinare dintr-o instituție de învățământ, să aibă vârsta de până la 27 de ani împliniți în anul 2013, să aibă condiție fizică, să aibă la purtare, în perioada studiilor liceale, media generală de minimum 8,00 (opt), respectiv să aibă înălțimea de minimum 1,70 m bărbații și 1,65 m femeile.

Juramant-Academia-de-Politie-Alexandru-Ioan-Cuza

admitere 2013

Înscrierile au loc la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș din municipiul Baia Mare, B-dul Unirii nr. 34, de luni până vineri între orele 09.00-15.00.

Mai puteți citi și: ADMITERE 2013 Academia de Poliție / CALENDAR, SUBIECTE, ORAR

Social

Arhiva stiri