“Huliganus nocturnus”- specia care nu va disparea niciodata

bataie-golani-steaua-rapid-time-tv

Prostia e tipica noua, astora bipezi, cu creiere mai mult sau mai putin brazdate de circumvolutiuni intortocheate. Totodata, din fericire, gradul de prostie e diferit. Tind sa cred, favorizata de intamplari concrete, care au indundat jurnalele de stiri, ca sunt printre noi si specimene, cu creiere nedete, umflate cu aer si-atat, sau atat de mediocre ca au fost impanate lacom cu frustrari, ura si furie, justificate doar de o lipsa imensa de orice altceva. Sa numim specia „Huliganus nocturnus”.

Meciul dintre Steaua si Rapid i-a pus pe multi dintre ei pe jar. Atat ce au si ei ca pasiune, dar tot din dorinta de a-si manifesta comportamentul huliganesc. Abia asteapta un motiv de incaierare si scandal. Sunt maestri in a scuipa, lovi, injura si distruge.

Pentru astfel de creaturi, ca as exagera daca as spune persoane,e normal sa urle in mijlocul noptii, la scara blocului in care isi duc viata mizera de paraziti scabrosi, sa dea la maximum muzica din masina, la 3 dimineata, cand in cateva ore persoanele care muncesc, copii care se duc, la scoala sau gradinita, se trezesc. La urma urmei, trebuie sa le dam crezare, cand stai toata ziua si scuipi seminte la scara blocului, urmarind fiecare poponet de domnisoara ce se leagana pe strada, e de inteles ca noaptea te-apuca toate cele, mai putin somnul. Notiuni umane ca respectul, bunul simt, chiar si in cantitati infime sunt total straine si de neacceptat.

Politistii sunt demult doar niste tantari care ii mai incomodeaza din cand in cand, dar care pot fi ignorati cu usurinta. Eventual mai nutresc, tot in miez de noapte, si deloc subtil, un plan de razbunare pe un posibil vecin care a indraznit sa-i deranjeze.Peste cativa ani, isi vor tolani in continuare burtile la soare, in fata blocului, cum va da putin caldura, vor sta cu petul de bere langa picioare si vor vorbi la fel de “elevat’, cu vreo doi razgaiati, pe care vor avea grija sa ii scoleasca bine. “Talentul“ si “valorile” unui adevarat pater familias, se transmit din tata-n fiu, doar si cum sa se piarda o astfel de specie?

Citeste e TimeTv si:

Cauți și nu mai găsești? Un obicei vechi și urât e la mijloc! – VIDEO

Bătaie suporteri STEAUA-RAPID / VIDEO ȘOCANT

Social

Arhiva stiri