Maioneza cu canabis, ultimul deliciu servit la fast-food

cartofi-cu-maioneza-cu-canabis-olanda-amsterdam-utrech-timetv-timetv.ro-time-tv

Începând de joi, un nou tip de maioneză, maioneza cu canabis, alături de cartofii prăjiți va fi servit în rețeaua olandeză de tip fast-food, Manneken Pis, care deține la ora actuală 4 chioșcuri situate în Amsterdam și Utrecht.

Am avut aceasta idee pentru ca simt in fiecare zi mirosul de canabis care emana din cafeneaua situata in fata chioscului nostru din Amsterdam„, a declarat Albert van Beek, proprietarul și fondatorul rețelei „Manneken Pis”, care a preluat numele după celebra fântână-statuie reprezentând un baiețel în timp ce urinează, devenită unul din simbolurile orașului Bruxelles.

Spre surprinderea tuturor și mai ales a celor care abia așteaptă să încerce maioneza cu canabis, clienții nu vor resimți efectele euforizante căutate în mod tradițional de fumătorii de marijuana. Spre deosebire de canabisul vândut în celebrele coffe-shop-uri olandeze, cel folosit în maioneza cu canabis nu conține THC (tetrahidrocanabinol), substanță activa responsabilă cu aceste efecte.

E doar o chestiune de gust, suntem specialiști în sosuri și vrem să ne diversificăm permanent„, a declarat Albert van Beek, potrivit căruia în meniurile comercializate de chioșcurile sale va fi indicat în mod clar că maioneza cu canabis nu conține THC.

Folosirea de marijuana fără THC permite totodată evitarea intrării în ilegalitate, afirmă Albert van Beek, care deține trei astfel de chioșcuri la Utrecht și unul la Amsterdam.

Desi sunt, tehnic, ilegale, posesia, consumul și vânzarea, în cafenele, a mai puțin de cinci grame de canabis de persoana sunt tolerate în Olanda începând din anul 1976.

Citește pe Time TV și:

Statul american Colorado a legalizat marijuana

Primarul orasului Amsterdam redeschide turismul pentru consumul de marihuana

Declaraţia socanta a lui Snoop Dogg : le-ar oferi marijuana celor trei copii

Schizofrenia asociata cu consumul de marijuana in peste 83 de studii, desi… 

Marijuana tratament împotriva cancerului!

Prinși în trafic cu 4 Kg de droguri! VIDEO CANABIS

Legatura dintre iarba si schizofrenie, potrivit Patrick Cockburn

Cultura de cannabis capturata in Chicago, cu plante cat copacii

 

 

 

Social

Arhiva stiri