Discuții privind o colaborare Apple și Yahoo

apple-si-yahoo-directorii-discutie

Directorii companiilor Apple și Yahoo au discutat modalități pentru o colaborare mai strânsă pe segmentul de software destinat platformelor mobile, conform declarației sursei din interiorul tranzacției.

Vicepreședintele pentru servicii de internet al Apple, Eddy Cue, s-a întâlnit cu directorul general al Yahoo, Marissa Mayer, pentru a explora modalități prin care Yahoo ar putea fi integrat mai puternic în software-ul care rulează pe iPhone și iPad, a spus sursa.

Mayer a făcut din orientarea Yahoo către dispozitivele mobile partea centrală a strategiei de revigoarare a companiei. În ianuarie directorul Yahoo a declarat că încearcă să colaboreze cu alte companii, precum Apple, Google și Facebook, pentru dezvoltarea Yahoo.

Până în acest moment Yahoo furnizează date pentru aplicațiile de vreme și cotații bursiere ale Apple. Cele două mari companii au strâns relațiile anul trecut, când informațiile sport furnizate de Yahoo au fost integrate cu software-ul de recunoaștere a vocii Siri de pe dispozitivele Apple.

Discutiile dintre cele doua companii, Apple și Yahoo s-ar putea încheia fără un rezultat concret, notează Bloomberg.

Apple discută deseori cu alte companii moduri în care poate încorpora date sau servicii ale acestora în propriile produse, notează MEDIAFAX.

Citește pe Time TV și:

Call Log Monitor, aplicația care șterge apelurile amanților

Servo, un proiect de viitor intre Samsung si Mozilla 

3D fara ochelari, pe IPhone-ul personal – VIDEO 

Facebook Home va fi cea mai bună versiune pentru Android – VIDEO

 

Social

Arhiva stiri