CONCURS TimeTV. Te trimitem la distracţie! CUM? Citește AICI!

CONCURS TimeTV

Time TV organizează un concurs pentru vizitatorii fideli. Cum îţi suna o zi plină de voie bună, tiroliană şi aer liber la Phoenix Aventura Parc Cernica, cu prietenii sau familia? Da, ai citit bine! Ai ocazia să îi aduni pe cei dragi la un picnic plin de energie!
Ce trebuie să faci? Simplu, să participi la „CONCURS TimeTV” :

  • 1.LIKE paginii oficiale TimeTV.ro
  • 2. SHARE  articolului cu CONCURS TimeTV
  • 3. Trimite-ne pe adresa de e-mail, contact@timetv.ro, numele vostru din buletin (CI)  dar si numele de pe facebook (sau cum zic IT-isti, ID-ul de facebook) după care s-a dat LIKE si SHARE. Opțional ne poți spune care este articolul tău preferat pe care l-ai citit, aici, pe TimeTV.

ATENTIE!!!! – Numele ne trebuie pentru verificare la intrarea în Aventura Parc Cernica (OBLIGATORIU SĂ AVEȚI LA VOI BULETIN SAU CI). ID-ul de facebook ne trebuie pentru tombolă (pentru că de pe el s-a dat LIKE și SHARE).

Doar așa vom ști cine îndeplinește cele 3 condiții de participare la „CONCURS TimeTV„.

Vrei la distracție? Știi ce ai de facut acum. Spune și prietenilor tăi să se înscrie la „CONCURS TimeTV”.

Dacă participați mai mulți vă cresc șansele de câștig la extragere.

Extragerea va fi făcută aleatoriu de un soft. FERICITUL CÂȘTIGĂTOR va fi anunțat oficial pe TimeTV.ro în data de 12 MAI.

Noi vom da un e-mail către câștigător. Dacă tot o să ne vizitați „virtual” o să vă cerem prietenia printr-un NEWSLETTER, nu de alta dar ne place să avem mulți prieteni.

Premiul constă într-o INVITAȚIE (DAR CU TINE MAI POȚI ADUCE MAXIM 9 PRIETENI), pentru o zi (18 Mai sau 19 Mai – vă dăm posibilitatea să vă alegeți ziua în care veniți, în funcție și de programul prietenilor), la Aventura Parc Cernica, tiroliană și paintball.

ATENȚIE!!! – Aveți voie pe trasee 3 ore (vă zic sincer, cei care nu dau pe la sală o sa pice in primele 20 de minute), după care puteți face un grătar sau o drumeție în aer liber prin pădure.
Unde te vei distra mai exact? Phoenix Aventura Parc Cernica (click să vezi imagini) e un ansamblu de spaţii de agrement modern, curat şi plin de ocazii de a te distra.

 www.phoenixcernica.ro

Pentru mai multe detalii puteți vizita pagina de Facebook Parc Aventura.

Phoenix Aventura Parc / Phoenix Paintball

Vizualizare hartă mărită

Social

Arhiva stiri