Liviu Pasat: Hartile mentale pe care le avem iau decizii in locul nostru

Liviu Pasat –  Hartile mentale

Fiecare dintre noi avem teluri, intrebarea este: Exista  un tip de gandire, un tip de comportament sa ajungem din punctul A – in punctul B cu BUCURIE?

De ce tot timpul se intampla asa: Stres, stres, stres – realizarea; stres, stres, stres – bucurie?

In momentul in care constientizam putem sa schimbam lucrurile si primul pas este constientizarea. Sa ne dam seama ca programele cu care am venit pot fi schimbate si ca le putem schimba.

Liviu Pasat timeTV

Liviu Pasat

De unde vin programele acestea, prejudecatile pe care le avem? Din societate, educatia familiala, mass-media etc.

Statistic, sunt copii in momentul acesta care stau mai mult la televizor decat stau la scoala. Copilul vede intr-un an la televizor peste 1000 de crime. Aceste informatii se duc in subconstient, subconstientul le ia nemestecate si atunci cand creste toate aceste lucruri i se vor parea normale.

Televizorul este cel mai mare reductor de venituri din lume (daca te uti la el). In schimb, daca ai o televiziune s-ar putea sa castigi ceva. Este ca si cu cazinoul, daca vrei sa castigi la cazinou FA-TI UNUL.

Cercetatorii au descoperit un tip de operatie care creste cu 20% IQ-ul numai ca iti scade posibilitatea de a te mai uita la televizor. Operatie se numeste DOC (Deconectarea de la Operatorul de Cablu).

Si ACTIUNEA este foarte importanta dar cel mai important este sa FIM DIN CE IN CE MAI CONSTIENTI. Trebuie sa schimbam convingerile, programele. Trebuie sa ne uitam la convingerile pe care le avem, sa le analizam cu mintea de acum, mult mai matura si sa le reevaluam. Daca ne aduc beneficii sa le pastram, daca nu sa le eliminam.

Ochii nu percep decat ce creierul e pregatit sa perceapa. Poti sa treci pe langa o galeata de bani dar pentru ca ai inoculata convingerea ca ei ” Sunt ochiul dracului” nu ii vei vedea. Subconstientul va face in asa fel sa te protejeze. Va gasi un motiv sa te faca sa te uiti in alta parte.

In creierul nostru avem o resursa, se numeste reticular activating system (RAS). Un fel de valva, de filtru daca vreti, care lasa gandurile sa treaca de la subconstient la constient in functie de ce credeti voi ca este important, de setul de valori, de convingeri, de educatie. Din acest motiv suntem diferiti. Suntem dotati cu programe diferite: convingeri, religie, educatie, medii diferite de crestere etc.

reticular activating system (RAS)

Reticular activating system (RAS)

Sa luam un exemplu: vi s-a intamplat vreodata sa vedeti un tip de masina pe strada care sa va placa, sau poate v-ati cumparat un tip de masina si dupa ce ati luat-o ati realizat ca o are toata lumea. Pentru ca mintea, acum, i-a atasat un sentiment (de apartenenta, de a mea, imi place) si dintr-o data RAS-ul (acel filtru de care va povesteam mai sus) lasa acum sa treaca aceasta informatie, pe care pana sa o constientizati ca va place (pana sa-i atasati un sentiment), o lasa sa treca fara  sa o vedeti.

La fel putem face si cu asocierile emotionale pe care le avem legate de bani. Le putem schimba. Fara sa realizezi s-ar putea sa ai sentimente in subconstientul tau pe care nu le constientizezi. Acorda-ti putin timp si analizeaza-le.

CE SIMTI TU FATA DE BANI?

Asta inseamna acest proiect „TREZESTE BANII DIN VIATA TA” cu Liviu Pasat. Spunem oamenilor ca nu banii sunt de vina ca nu sunt in viata oamenilor ci OAMENII sunt de vina ca nu au banii pe care si-i doresc. Sa schimbam emotiile asociate de bani. Evident, toate astea doar pentru cei care isi doresc acest lucru. Dragoste cu de-a sila nu se poate.

Va puteti abona la NEWSLETTER pentru a fi siguri ca nu ratati sansa de a va reprograma hartile mentale care va sunt daunatoare.

Credeti ca este TIMPUL  sa atrageti bani in viata dumneavoastra?

Credeti ca este TIMPUL sa aduceti abundenta in viata voastra?

In filmul de mai jos puteti vedea acest moment, pe care l-ati citit mai sus, diferenta este ca vizionand-ul veti simti si energia din sala.

Time stops here, cu Liviu Pasat (Timpul exista pentru ca lucrurile sa nu se intample simultan).

Mai puteti citi pe Time TV:

Social

Arhiva stiri