Iulian Siclitaru rămâne în arest preventiv după retragerea recursului

siclitaru-iulian-ucis-doi-tineri-craiova-pe-trecerea-de-pietoni-acelashh-babalau-andrei-dragomir-timetv.ro-timetv-time-tv

Florin Iulian Siclitaru, cel care a accidentat mortal doi tineri care traversau strada Calea Bucureşti din municipiul Craiova, şi-a retras ieri recursul formulat împotriva mandatului de arestare emis pe numele său de Judecătoria Craiova.

Florin Iulian Siclitaru, de 24 de ani, nepotul omului de afaceri craiovean Iulian Siclitaru, a fost arestat preventiv luni, fiind acuzat de procurori că a ucis doi pietoni, după care a fugit. Accidentul a fost provocat de tânărul şofer duminică dimineaţa, în jurul orei 5.00, în zona trecerii de pietoni de la intersecţia străzilor Calea Bucureşti şi Spaniei. Doi tineri care tocmai ieşiseră din clubul Krypton, Andrei Dragomir, de 20 de ani, şi Cosmin Băbălău, de 21 de ani, ambii din Craiova, au fost loviţi în plin şi ucişi pe loc de un Mercedes care circula dinspre Centru către Electroputere. Maşina care i-a omorât pe cei doi tineri care încercau să traverseze strada Calea Bucureşti a fost găsită de poliţişti mai târziu, abandonată la câteva sute de metri de locul accidentului, într-o parcare, însă cel care o condusese fugise.

După primele verificări, oamenii legii au stabilit că Mercedesul care a provocat accidentul este înmatriculat pe una din firmele omului de afaceri craiovean Iulian Siclitaru, însă este condus, de obicei, de nepotul său, Florin Iulian Siclitaru.

Acesta din urmă a fost prins de poliţişti abia duminică seară, în jurul orei 21.00, după care a fost dus la audieri. Tânărul a recunoscut că el este cel care a condus maşina care i-a ucis pe pietoni şi a precizat că a fugit de frica persoanelor care se strânseseră la locul accidentului. Ulterior, în cursul zilei de luni, Florin Iulian Siclitaru a fost arestat preventiv pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului, mandatul fiind emis de Judecătoria Craiova. Tânărul a făcut recurs împotriva hotărârii instanţei, recurs care urma să se judece ieri la Tribunalul Dolj. Magistraţii nu au mai apucat să judece recursul pentru că, după ce s-a consultat cu clientul său, avocatul Mircea Gacea a precizat că retrage acţiunea. În faţa completului formulat din trei judecători, Florin Iulian Siclitaru a declarat doar că regretă faptele comise şi că îşi retrage recursul. Cel puţin deocamdată, inculpatul va fi cercetat în stare de arest preventiv pentru faptele de care este acuzat.

acelashh-emcee-mc-rapper-raper-cantaret-de-hip-hop-dansator-freaks-crew-tanar-ucis-trecerea-de-pietoni-craiova-rip-facebook-timetv-timetv.ro-time-tv

În sala de la Tribunalul Dolj, au asistat la judecata magistraţilor tatăl lui Andrei, Ion Dragomir, dar şi o mică parte dintre prietenii fiului său. Toţi au vrut să-l privească în ochi pe cel care i-a curmat viaţa lui Andrei FRK Dragomir.

Nu vrem nimic de la acest om. Nu cerem despăgubiri, nimic! Vrem doar ca el şi familia sa să vină să-şi ceară iertare faţă de familia noastră pentru că ne-a omorât băiatul. Pe băiatul meu nu ni-l aduce nimeni înapoi. Iar acestui om, ucigaşul fiului meu, să-i dea justiţia pe măsura faptelor o pedeapsă. Sincer, nu mai am absolut nimic de pierdut. Sunt eu un om pierdut. Şi aţi fost dezinformaţi! Nu este adevărat că nu am vorbit cu fiul meu de şapte ani, dacă eu ieri, la înmormântare îmi ţineam fosta soţie în braţe. Da, în ultimii patru ani am vorbit mai rar, dar vorbeam. Sunt lucruri de familie. Oricum le mulţumesc copiilor care au fost alături de noi ieri, care ne-au susţinut şi ne susţin, care l-au iubit şi îl iubesc pe Andrei. Copilul meu a fost un om deosebit şi sunt mândru de asta!”, ne-a spus Ion Dragomir, tatăl lui Andrei FRK Dragomir, cunoscut ca un nou nume în muzica rap cu numele de scenă AcelasHH.

Prietenii lui Andrei au venit la Tribunal cu gândul de a putea să-l privească în ochi o secundă pe cel care i-a curmat viaţa prietenului lor. Aceştia vor organiza pe 10 aprilie un concert în memoria lui Andrei, unde vor cânta artişti locali cunoscuţi între tinerii din Craiova.

Trebuie menţionat faptul că membrii trupei de dans Freaks, în care Andrei FRK Dragomir era membru fondator, au strâns de la prietenii tânărului peste 5500 de lei, bani care au fost daţi familiei pentru înmormântare.

Citește pe Time TV și:

Andrei Dragomir și Cosmin Băbălau au fost uciși pe trecerea de pietoni de Iulian Siclitaru – VIDEO

AcelaSHH, un tânăr artist, un sfârșit tragic și două discuții – VIDEO

Social

Arhiva stiri