Jay Leno, capăt de drum la The Tonight Show. Jimmy Fallon face schimbul de tură

jay-leno-gata-time-tv

După două decenii de activitate, Jay Leno a anunţat că va renunţa la The Tonight Show în primăvara lui 2014, locul lui urmând să fie luat de Jimmy Fallon, care în prezent este gazdă a show-ului Late Night, difuzat tot pe NBC, potrivit nbcnews.com.

Anunţul oficial al NBC vine după câteva luni de zvonuri potrivit cărora Fallon urma să îi ia locul lui Leno, în condiţiile în care contractul acestuia din urmă cu NBC expiră anul viitor.

 „Jay Leno este un simbol al divertismentului, făcând de peste 20 de ani milioane de oameni să râdă în fiecare seară a săptămânii”, a declarat Steve Burke, Chief Executive Officer (CEO) al NBCUniversal.

Cu excepţia celor şapte luni foarte controversate când a fost înlocuit cu Conan O’Brien, Jay Leno a fost gazda The Tonight Show timp de 20 de ani, devenind o legendă a televiziunii şi divertismentului. Prezentatorul, în vârstă de 62 de ani, este gazda faimosului show, din 1992, când l-a înlocuit pe Johnny Carson.

fallon-in-locul-lui-leno-time-tv
Jay Leno l-a felicitat pe Jimmy Fallon. „Sper că vei fi la fel de norocos ca mine şi vei reuşi să îţi păstrezi locul de muncă până când vei deveni tipul cel bătrân”, a glumit omul de televiziune. „Dacă o să aveţi nevoie de mine, mă găsiţi în garaj”, a mai spus Leno.
Pentru a face şi mai uşoară tranziţia pentru Fallon, The Tonight Show se va filma în New York, în Rockefeller Plaza, acolo unde era filmat iniţial show-ul. Acesta este locul unde în prezent se filmează emisiunea Late Night, găzduită de Fallon.

Social

Arhiva stiri