Teatrul de Artă Bucureşti: “Ruleta Rusească”, PREMIERA

Teatrul de Artă Bucureşti (TAB) a pregătit un nou spectacol, “RULETA RUSEASCA”, o adaptare scenică după poemul “Norul cu pantaloni” de Vladimir Maiakovsky, care va avea premiera oficială vineri, 5 aprilie, ora 20.15. Urmatoarea reprezentatie cu “Ruleta rusească” va avea loc sâmbătă, 13 aprilie, aceeasi ora 20.15.

Ruleta Ruseasca

Ruleta Ruseasca

“Ruleta rusească”, un concept inedit cu/de Ovidiu Niculescu pe muzica live interpretată de Traian Bălănescu, Liviu Mănescu şi Doru Cinca (Trupa Veche), înseamnă teatru, poezie şi muzică.

Actorul Ovidiu Niculescu, pe care il recunoastem din multimea rolurilor din teatru dar si din rolul principal in filmul “Restul e tacere” (Nae Caranfil), spune că

“este spectacolul care mă reprezintă cel mai mult dintre toate ca artist”.

“Ruleta rusească” îşi propune să aducă spectatorul cât mai aproape de emoţia reală a actorului, iar asta se potriveste unui spatiu intim ca cel al Teatrului de Arta Bucuresti. Cântecele din spectacol, regândite şi adaptate de Ovidiu Niculescu, sunt inspirate din muzica lui Visotsky sau a altor barzi ruşi, interpretate cu savoare de Trupa Veche.

„Ruleta Rusească” şi Teatrul de Artă Bucureşti m-au făcut să mă regăsesc şi să-mi asum, în sfârşit, un drum pe care l-am simţit mereu şi care m-a aşteptat destul”, a completat Ovidiu Niculescu.

În luna aprilie, printre spectacolele care pot fi văzute la Teatrul de Artă Bucureşti se numără:

“Un bărbat şi mai multe femei”, un spectacol despre ce-şi doresc femeile (joi, 4 aprilie şi duminică, 14 aprilie),

Ciao, Bella!”, un spectacol despre universul sufletului feminin (sâmbătă, 6 aprilie),

Storyteller” (luni, 8 aprilie), “Moscova Petuski”, de Venedikt Erofeev (joi, 11 aprilie),

Nimic nu-mi scapă”, o comedie despre un trio conjugal (vineri, 12 aprilie).

TAB este un teatru independent care porneşte de la premisa că “teatrul este oglinda vieţii” producţiile sale fiind în primul rând o radiografie a vieţii pe care o trăim. Din 8 decembrie 2012, TAB există în propria sală de spectacole, o sală cu 75 de locuri, intr-o atmosfera intimă şi caldă. Spaţiul permite ca spectatorul să facă parte din spectacol, între public şi actori apărând un anumit tip de intimitate deoarece TAB oferă publicului o experienţă emoţională unică.

TAB este un teatru aflat în prima linie a ofensivei teatrelor independente deopotrivă producător de spectacole şi gazdă a unor evenimente de artă.

Prețul unui bilet este de 35 de lei.

REZERVĂRI: 0737.904.932/ rezervari@teatruldearta.ro

Teatrul de Artă Bucureşti

Str. Sfântul Ştefan nr. 21, Sector 2, Bucureşti

Telefon: 0727.094.612

Teatrul de Artă Bucureşti

Teatrul de Artă Bucureşti

Mai puteți citi pe Time TV și:

Salonul de Primăvară 2013 Slobozia – o expoziţie dedicată tuturor iubitorilor de artă

Festivalul de Film de la Vilnius l-a premiat pe actorul Dan Chiorean pentru rolul din Rocker-VIDEO

Secretele Vaticanului ies la lumină – Limba latină e o limbă românească!

Social

Arhiva stiri