McLaren MP4-12C Spider versus snowboarder VIDEO

Cum ar fi dacă ai putea folosi un McLaren MP4-12C Spider pe post de telescaun pentru a ajunge în vârful trecătorii Loveland din Colorado, 3655 metri deasupra nivelului mării? Şi dacă la volanul “telescaunului” s-ar afla Rhys Millen, deţinătorul recordului actual în cursa de urcare Pikes Peak, iar tu ar trebui să te întreci cu el la coborâre?

McLaren MP4-12C versus snowboarder

Cam asta a fost “scena” pregătită pentru Chanelle Sladics, snowboarder medaliat la Winter X-Games,  de către britanicii de la McLaren, cu ocazia lansării modelului MP4-12C Spider pe piaţa din Statele Unite ale Americii.

Rhys Millen Chanelle Sladics

Chiar dacă filmarea nu ne arată cursa propriu-zisă, puteţi vedea suficiente secvenţe cu McLaren MP4-12C Spider şi drift-urile sale pe zăpadă. O modalitate originală de promovare a unei maşini supersport, dotate cu un program Winter Driving Mode capabil să ajute şoferii să derapeze controlat (sau pur şi simplu doar să conducă) în condiţii de aderenţă scăzută. McLaren MP4-12C Spider versus snowboard, Rhys Millen versus Chanelle Sladics, în video de mai jos.

PROMOVEAZĂ-TE pe TimeTV.RO

Social

Arhiva stiri