Andrei Dragomir și Cosmin Băbălau au fost uciși pe trecerea de pietoni de Iulian Siclitaru – VIDEO

Doi tineri uciși de un bolid pe trecerea de pietoni

siclitaru-iulian-ucisi-doi-tineri-craiova-pe-trecerea-de-pietoni-acelashh-babalau-andrei-dragomir-timetv.ro-timetv-time-tv

În ultima zi a lunii martie doi tineri din Craiova, unul de 20 ani, celălalt de 21 ani, au fost uciși după ce au fost loviți în plin de un bolid, deținut de omul de afaceri Siclitaru.
Accidentul s-a produs în jurul orelor 5, în apropiere de clubul Krypton. Cei doi tineri, Andrei Dragomir și Cosmin Băbălau, tocmai ieșiseră din club. Au vrut să traverseze Calea București pe trecerea de pietoni, însă au fost spulberați de mașina lui Siclitaru și aruncați la zeci de metri distanță. În urma impactului, cei doi tineri, prieteni de nedespărțit, au ajuns în ceruri… împreună. Un alt tânăr a ajuns la spital cu răni ușoare.
Nu se știa, însă, cine este șoferul vinovat de moartea celor doi, întrucât, după ce i-a lovit pe tineri, acesta a tras mașina pe dreapta și a fugit de la locul accidentului. Oamenii legii începeau să facă cercetările în acest caz.
Unul din cei doi tineri uciși în Craiova, este Andrei Dragomir, component al trupei de dans Freaks și cântăreț de hip-hop sub numele de scenă AcelaSHH.

Andrei Dragomir, un artist deplâns de familie și de zeci de colegi și prieteni

Andrei Dragomir era unul dintre veteranii trupei de dans Freaks din Craiova. Alături de colegii săi, timp de 5 ani, Andrei a primit numeroase premii, urcând pe cele mai înalte podiumuri naționale și internaționale. De curând, iși conturase un al doilea vis. Acela de a exprima viața în versuri, de a cânta și de a expune realitatea, pe care, chiar el, o descoperise, poate, prea devreme. Pentru asta cânta rap, sub pseudonimul AcelaSHH. Își iubea munca, familia și viața. Își contura un viitor așa cum el ar fi vrut să-l aibă, făcând ceea ce îi place, alături de oameni speciali.
Profesorii, prietenii și colegii au înlemnit la aflarea veștii că Andrei a murit. Nimeni nu a vrut să accepte că elevul, copilul, fratele sau prietenul bun Andrei, nu mai este… și nici nu va mai fi alături de ei. Paginile site-urilor de socializare s-au umplut de mesaje de condoleanțe și regret, telefoanele s-au înroșit, iar disperarea s-a așternut ireversibil. Rămâne amintirea, filmările și muzica lui, pe care cu toții le vor păstra veșnic într-un loc special în inima lor.

Iulian Siclitaru a fost reținut și arestat pentru 29 de zile

siclitaru-iulian-ucisi-doi-tineri-craiova-pe-trecerea-de-pietoni-acelashh-babalau-andrei-dragomir-timetv.ro-timetv-time-tv

Iulian Siclitaru a fost reținut, în trafic de polițiștii craioveni. Nepotul omului de afaceri Siclitaru este suspectat că este autorul accidentului de pe Calea București în care și-au pierdut viața cei doi tineri.
Iulian Siclitaru, șoferul care i-a ucis pe cei doi tineri, a fost reținut pentru 29 de zile și este urmărit penal pentru ucidere din culpă cu consecințe grave.
Tânărul de 24 de ani nu este la prima încălcare a legii penale. El mai este judecat pentru vătămare corporală după ce în vara anului trecut a bătut o persoană pe stradă.
Florin Iulian Siclitaru i-a accidentat mortal pe Andrei Dragomir și Cosmin Băbălău, pe trecerea de pietoni, după care a fugit de la locul faptei. Polițiștii l-au prins în trafic iar acesta și-a recunoscut fapta.

Baschetbaliștii de la SCM „U” Craiova vor ține un moment de reculegere

 

siclitaru-iulian-ucisi-doi-tineri-craiova-pe-trecerea-de-pietoni-acelashh-babalau-andrei-dragomir-timetv.ro-timetv-time-tv

 

Moment de reculegere pentru cei doi tineri uciși de Iulian Siclitaru, oferit cu tristețe în suflet de jucătorii baschet de la SCM U Craiova.
Cu 10 minute înainte de disputarea meciului cu Oradea, baschetbaliștii craioveni au organizat un moment special pentru comemorarea lui Andrei Dragomir și Cosmin Băbălău.
Baschetbaliștii craioveni vor purta tricouri cu mesaje în memoria lui Andrei.
SCM-U Craiova întâlnește astăzi de la ora 18:00 CSM Oradea, la Sala Polivalentă din Craiova.

Vă reamintim că unul din tinerii uciși Andrei Dragomir era cunoscut sub numele de scenă AcelaSHH. De curând lansase ultima piesă “Adio”. Andrei făcea parte și din trupa de dans Freaks de la Palatul Copiiilor Craiova, trupă împreună cu care a participat la „Românii au talent”.

 

 

Social

Arhiva stiri