Cat l-a costat pe Roman Abramovici zvonul arestarii sale

Miliardarul rus Roman Abramovici ar putea sa dea in judecata grupul media din Rusia, RBK, care a lansat pe piata informatia potrivit careia omul de afaceri ar fi fost retinut de FBI, scrie Russia Today.

Cat-l-a-costat-pe-Roman-Abramovici-zvonul-arestarii-sale

Informatia, potrivit careia omul de afaceri Roman Abramovici ar fi fost retinut de FBI, s-a dovedit a fi una falsa. Biroul Federal de Investigatii a negat ca l-ar fi retinut pe magnatul rus care detine clubul de fotbal Chelsea din Londra, scrie antena3.ro.

Cu toate acestea, zvonul lansat de RBK Media l-a costat pe Abramovici 132 milioane de dolari, bani pe care acesta i-a pierdut in numai cateva ore. La numai o ora dupa difuzarea stirii, actiunile Evraz, Norilsk Nickel, Raspadskaya si Highland Gold au pierdut intre 3% si 6%. Numai de la scaderea cu 6,6% a valorii actiunilor companiei Evraz, Abramovici a pierdut 59 milioane de dolari.

Din aceasta cauza, Roman Abramovici ar putea sa dea in judecata postul de televiziune RBC-TV.

Desigur, nu o putem lasa fara nicio reactie. Acum, cel mai important lucru este sa difuzam dezmintirea, ca toata lumea sa afle ca informatia nu corespunde realitatii„, a declarat reprezentantul lui Abramovici, John Mann.

Social

Arhiva stiri