Florin Păsat: Abundenţa este 80% psihologie și 20% mecanică

Florin Păsat – LIVE pe TimeTV.ro

Proiectul “Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!” by Florin Păsat, este gândit pentru a promova o viziune practică asupra vieţii de zi cu zi. Sunt foarte multe teorii despre cum trebuie văzută viaţa, despre cum trebuie abordată, numai că cele mai multe rămân la stadiul de “teorii frumoase”, fără aplicabilitate practică. Formarea mea de inginer m-a învăţat să mă concentrez pe acele lucruri care produc rezultate palpabile în viaţa reală.

Din această perspectivă, proiectul “Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!” e gândit ca un “Bilet pentru îmbunătăţirea vieţii”. O abordare simplă şi eficientă care să aibă rezultate vizibile în contul bancar, relaţiile cu cei apropiaţi, sănătate.

Florin Păsat

Florin Păsat

Proiectul este format în acest moment din următorul proces: un seminar gratuit în care prezint modul în care funcţioneză mintea şi în ce fel oamenii se autosaboteză în încercarea de a avea succes, apoi un workshop în care exersăm tehnici pentru a folosi mecanismul de funcţionare al minţii în favoarea noastră (nu împotriva noastră, cum se întâmplă în acest moment) si apoi, pentru persoanele care preferă ghidare dedicată în dezvoltarea personală, există un program de coaching.

Seminarul gratuit „Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!” îţi arată în ce fel succesul e 80% psihologie si 20% mecanică. Mai precis, pe parcursul a 2 ore participanţii află:

 • Care sunt etapele dezvoltării personale de la „victimă” la „stăpânul propriei vieţi”

 • Cele 3 manifestări ale comportamentului de „victimă”

 • Cum funcţioneaza mintea şi cum poate fi folosit mecanismul ei in folosul personal

 • Ce înseamnă „pilot automat” în viaţa de zi cu zi şi cum poate fi reglat pentru succes

 • Cum te auto-sabotezi în drumul spre success şi cum poţi evita acest auto-sabotaj

 • De ce nu au efect 95% din metodele care te învaţă DOAR cum sa acţionezi în domeniile importante ale vieţii tale (bani, sănătate, relaţii)

 • Ce sunt convingerile, cum se formează şi cum, prin schimbarea unei singure convingeri viaţa personal poate lua direcţia dorită

 • Care e factorul mai important decât ereditatea în viaţa financiară

 • Cum îţi afecteaza viaţa nevoia de sigurantă .

 • Cum îţi afectează viaţa financiară nevoia de respect pentru expertiza proprie

 • Care e gândirea unui adevarat proprietar de afacere

Florin Păsat

Florin Păsat

Exerciţiile şi tehnicile din WORKSHOP-ul „Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!” îţi arată cum să „cureţi” energia care iti curge prin corp (elimină blocajele energetice, transmută energia negativă în energie pozitivă, de vibraţie înaltă şi amplifică energia de vibraţie înalta). Wayne Dyer spune „Abundenţa nu e ceva ce obţii, ci ceva cu care te acordezi pe frecvenţă” (în engleza „tune in”).

Pe parcusul celor 5 ore participanţii învaţă să se acordeze cu această frecvenţă a abundenţei. Iar efectele secundare benefice sunt miracolele întâmplate în viaţa de cuplu, în sănătatea sau în situaţia financiară a participanţilor la acest workshop.
Cei mai mulţi participanţi au definit evenimentele cu o singură frază „E foarte uşor de înţeles şi foarte PRACTIC„. Pentru că au adăugat ei

„Am mai fost la cursuri la care fie nu am înşeles cum funcţionează lucrurile, fie nu ne-au dat soluţii”.

Programul de COACHING (by Florin Păsat) este destinat să îi susţină pe acei participanţi la workshop care doresc să atingă o nouă etapă în dezvoltarea personală. Coachingul este utilizat de catre cei care au înţeles că schimbarea vine din interiorul fiecaruia şi care au nevoie de un ghid in călătoria lor către propriul succes.

Nu uitați, Marți puteți vedea LIVE cum abundența pătrunde în viața voastră de la 11:00 – 13:00 și 19:00 – 21:00, aici pe TimeTV.ro sectiune LIVE.

Mai puteți citi pe Time TV:

Social

Arhiva stiri