Florin Păsat – Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!

Florin Păsat – exclusiv pe Time TV.

Ce te poate face mai fericit atunci când pleci în descoperirea potențialului tău financiar? Vă spun eu – un al doilea frate (n.r. PĂSAT) care este tot un geniu în DEZVOLTARE PERSONALĂ.

PĂSATFlorin Păsat, să nu-l confundăm cu Liviu Păsat, deși fiind frați nu cred că se vor supăra.

Să ne înțelegem. Săptămâna trecută, pe 21 Martie la ora 19:00, TimeTV.ro a avut minunata oportunitate să ofere cititorilor săi o „fereastră” de valoare, prin transmisia LIVE a seminarului de dezvoltare personala Trezeste Banii din Viata Ta!

Pentru că acest concept armonios, de dezvoltare personală, converge cu viziunea Time TV, vom transmite LIVE  și seminarul lui Florin Păsat, din data de 26-03-2013, ora 11:00 – 13:00 și ora 19:00 – 21:00. Abonați-vă la NEWSLETTER pentru a primi tot timpul informații valoroase.

Dar, mai bine să ne povestească Florin Păsat cum este cu „Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!”

Florin-Păsat

Florin Păsat

Ţi s-a întâmplat să câştigi bani şi chiar când te pregăteai să investeşti banii respectivi a apărut o situaţie de urgenţă care ţi-a consumat banii planificaţi pentru investiţie? Ţi s-a întâmplat să-ţi crească venitul, dar pe măsură ce venitul a crescut, din senin au apărut noi şi noi cheltuieli astfel încât la finalul lunii banii rămaşi sunt aproape de zero? Ai experimentat efectul „yo-yo”, adică acum ai bani, mâine nu-i mai ai, acum iar ai bani, pe urmă iar nu-i mai ai şi asta te înnebuneşte pentru că nu-ţi poţi face nicio planificare a bugetului?

Sunt Florin Păsat şi în urmă cu câţiva ani am experimentat aceleaşi lucruri.

Acum 7 ani am început o afacere în domeniul financiar în nişte condiţii extrem de favorabile: timp de un an şi jumătate îi instruisem pe alţii cum să facă afacerea respectivă, aveam toate abilităţile, cunoşteam domeniul financiar foarte bine, ştiam vânzări, management, ştiam să-mi stabilesc obiective, să planific, să controlez.

În primele 6 luni de la începutul afacerii am ajuns în Top 5 la vânzări în România. Un an mai târziu eram însă împrumutat masiv la bancă şi plăteam rate lunare foarte mari pentru a acoperi pierderile pe care mi le aducea afacerea.

Aşa a început căutarea mea ca să-mi dau seama ce mi s-a întâmplat. Am realizat intuitiv că există lucruri pe care nu le poţi controla în modul „clasic” în care te învaţă şcoala, facultatea sau MBA-ul, dar aveam nevoie de nişte răspunsuri precise, “inginereşti” (eu fiind inginer ca formare).

Punctul de cotitură l-au constituit filmelele „Secretul” („The Secret„) şi „Ce naiba ştim noi?” (în original „What the (beep) do we know?„) care mi-au arătat că există o parte invizibilă, inaccesibilă celor cinci simţuri, care guvernează realitatea fizică. Şi că, dacă vrei să ai rezultatele pe care le doreşti în realitatea fizică trebuie să lucrezi cu legile acestei lumi invizibile.

Am început să-i studiez pe profesorii care au apărut în cele două documentare. Cu unii am rezonat imediat, cu alţii nu. O căutarea a dus la alta şi, în acest fel, am ajuns să acumulez informaţii despre cum trebuie să lucrezi cu legile lumii invizibile. Dar aveam nevoie şi de lucruri practice, un cadru de lucru, ceva de genul fă pasul 1, pasul 2, pasul 3 şi gata!
Găseam bucăţele de puzzle la fiecare dintre profesori, dar niciunul nu oferea un sistem simplu de urmărit care să-mi explice de ce trebuie să fac aşa şi nu altfel.

Florin-Păsat

Florin Păsat

Într-un final, după participări la cursuri cu traineri de top ai industriei de dezvoltare personală, după mii de ore de ascultat în maşină programe audio (din punctul acesta de vedere am fost „binecuvântat” să merg mult cu maşina), după citit şi re-citit teorii am reuşit să pun cap la cap toate bucăţelele de puzzle şi să alcătuiesc imaginea de ansamblu.

Am început apoi să împărtăşesc această imagine cu prietenii şi, la un moment dat am hotărât că trebuie să o împărtăşesc cu cât mai multe persoane. În acest fel a luat naştere proiectul “Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!”.

Datorită acestei imagini şi aplicării ei în viaţa de zi cu zi am reuşit să demisionez de la jobul care nu îmi mai aducea satisfacţii şi să fac ceea ce îmi place – şi totul s-a intamplat într-un singur an!

Proiectul “Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!” în a fost în anul 2012 cel mai mare turneu de dezvoltare personală care s-a făcut vreodată în România până la acel moment. Turneul de seminarii gratuite la care au participat în total peste 2000 de persoane, a fost proiectul care a primit în acel an premiul 3 la categoria “Bani” a Concursului de Infoprenoriat.

Vă așteptăm Marți să vedeți LIVE cum abundența pătrunde în viața voastră de la 11:00 – 13:00 și 19:00 – 21:00.

Mai puteți citi pe Time TV:

 

 

Social

Arhiva stiri