Interviu cu Alexandru Constantin de la FOCUS MONDEN

Alexandru Constantin vrea să joace alături de mari actori

„Ideea de a deveni actor o am încă din copilarie. Îmi amintesc că strângeam, acasă, un adevărat public, format, desigur, din rude și apropiați și puneam în scenă adevărate spectacole.” spune emoționat, Alexandru Constantin.

Colegii de scenă ai vedetei PrimaTV erau, pe atunci, „papușile iar cortina era formată din cearșafuri furate de pe pat.”

Alexandru Constantin

Alexandru Constantin

Primea astfel aplauze la scenă deschisă. Chiar dacă au trecut 10 ani de atunci, Alexandru Constantin nu a renunțat la visul lui.

„Ideea nu m-a părăsit nici în adolescență iar acum a devenit deja un lucru serios o dată cu decizia de a da admiterea la UNATC. Cu alte cuvinte, mă pun cu burta pe carte, vizionat filme și piese de teatru. Mi-ar plăcea sa obțin roluri în filme și să joc alături de mari actori. În același timp, nu aș neglija nici teatrul, pentru că emoția de a juca în fața publicului este diferită.” ne spune Alexandru Constantin.

Despre Alexandru Constantin:

„”M-am născut pe 29 septembrie 1987, la Oradea. Am absolvit Colegiul Național “Mihai Eminescu” din Oradea. Am urmat cursuri de actorie cu Ana Daponte de la Teatrul Masca, cu regizorul Emil Sauciuc de la Teatrul de Stat din Oradea dar și cursuri de dicție cu profesorul Ancuta Pop. Mai dețin și un curs de Relații Publice în Afaceri absolvit în cadrul Academiei Britanice de Afaceri.

Mi-am făcut debutul în televiune în anul 2004, ca prezentator la TVS Oradea. Apoi, am lucrat în perioada 2007 – 2008 ca prezentator știri la OTV. Iar din august 2008 m-am alăturat echipei de știri Focus – Prima TV, unde am lucrat ca reporter pe economic până în martie 2011. De atunci, prezint, împreună cu Andreea Fried, emisiunea Focus Monden, la Prima TV, în fiecare zi, de luni până joi.””

Pe Alexandru îl puteți citi pe alexandruconstantin.com sau pe pagina sa de Facebook: https://www.facebook.com/alexandruconstantinOfficial?ref=ts&fref=ts

Dragoș SăndulacheTimeTV.ro

Social

Arhiva stiri