Astăzi este Gala Culturală Româno-Turcă

Gala Culturală Româno-Turcă are loc miercuri, 20 martie, începând cu ora 19.30 la Sala Palatului.

Gala este organizată de Lumina Instituții de Învățământ.

Evenimentul este organizat și realizat de elevii și profesorii din instituțiile de învățământ Lumina, fiind prezentat de Andreea Marin și Kemal Ayyildiz.

gala-culturala-romano-turca

Gala Culturală Româno-Turcă

Gala Culturală Româno-Turcă încearcă să fructifice bogăția potențială a multiculturalității, să contribuie la dezvoltarea prieteniei celor două țări prin activități culturale, sportive și științifice.

Comunitatea turcă din România este o minoritate recunoscută oficial iar colaborarea dintre cele două etnii se bazează pe respectul față de culturi diferite, toleranță față de diversitate și colaborarea pe diverse planuri (cultural, științific, de afaceri, educațional, etc.).

Gala Culturală Româno-Turcă

Anul acesta, pe 20 martie 2013, la ora 19:30 (astăzi) va începe Gala Culturală Româno-Turcă în incinta Sălii Palatului București; se așteaptă în jur de 3500 de participanți, printre care parinți ai elevilor, parteneri, prieteni și alți invitați speciali.

Gala se bucură de sprijinul Primăriei Municipiului București, Prefectura Municipiului București, Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului și Ministerul Culturii și Patrimoniului Național.

Începând cu anul 2008, Lumina Instituții de Învățământ a organizat în fiecare an un eveniment cultural româno-turc, care a adus împreună talente din cele două țări, sub forma de dansuri, cântece, poezie și interpretări la instrumente specifice.

Școlile Lumina Instituții de Învățământ:

Liceul International de Informatica Constanta

Liceul International de Informatica Bucuresti

Scoala si Gradinita Spectrum Constanta

Scoala si Gradinita Spectrum Bucuresti

Scolile Internationale Spectrum: Timisoara, Iasi, Cluj, Ploiesti

The International School of Bucharest & Early Learning Centre

Universitatea Europei de Sud-Est Lumina

Social

Arhiva stiri