LIVIU PASAT: Trezeste Banii din Viata Ta!

LIVIU PASAT – interviu exclusiv pe TimeTV.ro.

Acest proiect pornit de la o premisa aparent neverosimila in care eu cred cu toata puterea: in fiecare dintre noi traieste un geniu financiar care abia asteapta sa iasa la iveala.
Nu poate face asta pentru ca e adormit, hipnotizat, blocat de toate convingerile limitative cu care venim din copilarie, din scoala, din societate si cu care ne autosabotam. Ai auzit expresia „Banii sunt ochiul dracului”?, „Banii n-aduc fericirea”, „Intinde-te cat ti-e plapuma”?. Ei bine toate astea impreuna cu altele la fel de „folositoare” te trag in jos atunci cand vrei sa faci ceva pentru viata ta si a celor din jurul tau.

Liviu Pasat trezeste banii din viata ta

Liviu Pasat

Primul lucru pe care e important sa il facem – e constientizarea. Abia pe urma vine intelegerea si planul de actiune. Si conteaza foarte mult sa stii ce vrei.
Unde vrei sa ajungi si de unde pornesti. Banii sunt un vehicul destinat sa te ajute sa iti traiesti viata frumos.

Care e vizunea noastra? Unde vrem sa ajungem cu Trezeste Banii? Sa ajutam cat mai multi oameni sa constientizeze ce vor de la viata si in directia asta, sa atraga mai multi bani in viata lor ca sa poata sa isi implineasca visele.

Din experienta cu oamenii am invatat ca nu intotdeauna constientizarea asta si schimbarea sunt cel mai simplu lucru. Sunt multe elemente de luat in calcul, de la modul in care te definesti tu insuti ca om, la mediul in care iti petreci timpul (prieteni, familie, cunostiinte, serviciu) pana la actiunile pe care le faci in mod repetat, si chiar as putea spune – uneori mecanic.

Rezultatul pe care ti-l doresti iti va spunde daca merita sa te pornesti la drum. Imagineaza-ti viata peste cativa ani sau zeci de ani – cand ar trebui sa ajungi la asa numita pensie.
Nimeni nu te va mai sustine la pensie. Statul nu are solutii nici pentru situatia curenta, dar pentru o situatie care va fi peste ceva ani!

Totul e in mana ta – si una din armele de baza este instruirea. Se spune ca un om informat face cat doi. Si as mai avea curajul sa mai afirm inca un lucru: cei care vor fi instruiti se vor adapta foarte usor la schimbarile economice care se prevad. Iar ceilalti, care incearca sa mentina ce a fost bun pana acum, vor fi eliminati, inlocuiti  de noile necesitati economice de pe piata…

Revin – acum „Trezeste Banii” cu  Liviu Pasat, are deja trei proiecte in desfasurare. Unul dintre ele e de dezvoltare personala – transmite oamenilor ca daca vor mai multi bani e nevoie sa se debaraseze de hartile mentale limitative pe care le au.
Al doilea seminar – „Trezeste Liderul din Tine”, contine strategii – e un seminar special pentru cei din Industria de Network Marketing, decisi sa isi croiasca un drum in antreprenoriat cu o idee dezvoltata de o firma de multilevel marketing.

Al treilea proiect – „Daruind vei dobandi” – e un seminar de comunicare, care are ca scop in primul rand sa ajute case de batrani si scoli, pentru ca accesul la aceste seminari de face „aproape gratuit”, daruind alimente neperisabile si rechizite scolare.

Liviu Pasat trezeste liderul din tine

Liviu Pasat

Scurt si concis: iti doresti mai multi bani? E momentul pentru instruire. Ne gaseti pe youtube, pe  google – totul e sa faci primul pas: cauta „Trezeste Bani” cu Liviu Pasat – gaseste evenimentul cel mai apropiat de tine si mergi sa participi la un seminar gratuit. Ai mari sanse sa iti schimbe viata – prin perceptia noua si de bun simt pe care ti-o va aduce.

Te asteptam – este randul tau sa actionezi. Intra pe www.liviupasat.ro.

Ramaneti alaturi de noi (va puteti abona la NEWLETTER), pentru ca TimeTV.ro va trasminte LIVE, pentru prima data in Romania, SEMINARUL  Trezeste Banii din Viata Ta!.

Joi, 21 MARTIE, PUTETI SA TREZITI BANII DIN VIATA VOASTRA aici peTime TV, sectiunea LIVE.

Mai puteti citi pe Time TV:

VIDEO Un minut cu John Maxwell. SISTEME,

Adevărul omenirii: NOI „suntem”,

LIVIU PASAT: DE CE unii oameni castiga asa de usor bani si altii NU?

 

Social

Arhiva stiri