Noua Clasă S de la Mercedes: primele poze oficiale

Mercedes a dat publicităţii prima poză oficială cu interiorul noii Clase S, înaintea prezentării ce va avea loc pe 15 mai.

Dacă este vreo mașină pentru care interiorul este mai important decât exteriorul, atunci aceasta trebuie să fie Mercedes Clasa S. Analizând poza, nivelul de lux și tehnologie pare să fi luat un avans considerabil faţă de actuala generaţie, făcând vechiul model Mercedes, dar și pe rivalii săi, să pară demodaţi. Două imense ecrane TFT domină bordul: unul înlocuiește tradiţionalul panou al instrumentelor de bord, celălalt tronează în mijlocul consolei centrale, asigurând interfaţa pentru sistemul de infotainment.

Interior Mercedes Clasa S 1

Pasagerii din spate vor avea mai mult spaţiu ca înainte, scaunele fiind disponibile și cu o plajă largă de reglaje electrice. Va exista și o versiune Pullman, cu ampatament mărit, care va încerca să umple golul lăsat de defunctele modele Maybach.

Interior Mercedes Clasa S 3

Dacă sunteţi curioși cum va arăta noul vârf de gamă al constructorului de la Stuttgart la exterior, aveţi noroc. Noua generaţie Mercedes Clasa S a fost surprinsă necamuflată, în timpul unor filmări pentru realizarea viitoarelor materiale promoţionale. Mai multe detalii vă vom oferi pe Time TV cu ocazia prezentării oficiale a modelului, din luna mai.

Mercedes Clasa S 2013 1

Mercedes Clasa S 2013 3

Mercedes Clasa S 2013 2

Citeşte pe Time TV şi:

Prezentare Mercedes A 45 AMG update VIDEO

 

 

Social

Arhiva stiri