LIVIU PASAT: DE CE unii oameni castiga asa de usor bani si altii NU?

L-am intalnit pe Liviu Pasat in 2011, era vara, prin iulie.

Un prieten foarte bun mi-a spus despre un tip (n.r. Liviu Pasat) care vorbeste de bani cum nu a mai vazut pe nimeni, si ca tine un WORKSHOP gratuit in care sparge barierele mentale create de-a lungul timpului. Am fost la acel workshop si a fost adevarat ce mi-a spus prietenul meu. Ii multumesc pe aceasta cale.

Liviu Pasat a fost unul din oamenii care m-a inspirat sa creez TimeTV.ro.

Zilele trecute am avut onoarea sa-l reintalnesc, dar acum intr-o postura noua – a mea de jurnalist si a lui de invitat. L-am intrebat o multime de lucruri pe care le veti putea citi aici pe TimeTV.ro. Va las in continuare cu Liviu Pasat.

Liviu Pasat

Liviu Pasat

” Cine sunt?

NU, nu e o intrebare filozofica venita de la vreun maestru si la care vreau eu sa raspund acum …”cine sunt”….
Este doar o intrebare al carei raspuns vrea sa fie foarte descriptiv.

Sunt nascut in ’73 intr-un sat din Oltenia, langa Dragasani, am terminat Facultatea de Electronica si Telecomunicatii in ’96, dupa care am facut masterul si m-am angajat ca programator la o firma de software (normal, ce putea sa faca un programator? :)).

Din ’93 insa am avut o pasiune pentru terapiile complementare si tot ce inseamna dezvoltare personala.
Am facut tot felul de cursuri si am o multime de diplome si certificari – toate doar din pasiunea de a invata despre oameni si lumea noastra interioara.

In 2006, m-am trezit, softist fiind, angajat, ca vreau si eu mai multi bani. Am gasit si o idee de afacere care m-a entuziasmat si m-am pornit la treaba, cum spuneam, cu o multime de entuziasm si o mare lipsa de instruire in domeniu.
Ma intalneam cu o multime de oameni sa le prezint ideea mea de afaceri si tot observand raspunsurile lor – in mintea mea s-a nascut intrebarea „de ce?”

DE CE unii oameni castiga asa de usor bani si altii asa de greu? Si mai mult: De ce unii oameni au toate conditiile sa fie fericiti si nu sunt, iar altii care poate trec prin incercari greu de descris, gasesc puterea sa zambeasca. De ce unor oameni le dai o idee si din a doua secunda pornesc, actioneaza, iar altora trebuie sa le spui de zeci de mii de ori pana sa inteleaga si sa faca vreun pas.

De ce? De ce? De ce? De ce?

Norocul meu ca e altii s-au intrebat mai demult, inaintea mea lucrurile astea si le-au explicat pe fiecare domeniu al vietii. Trebuie doar sa ii gasesti pe cei care stiu sa le si explice. Asa i-am gasit pe Tony Robbins si pe T Harv Eker!

Liviu Pasat Londra

Tony Robbins – Londra

In 2010, dupa ce participasem a treia oara (in 3 ani consecutivi) la seminarul lui Tony RobbinsUnleash The Power Within” – am auzit si eu intrebarea pe care prietenii mei mi-o tot adresau de ceva ani de zile „Tu cand iti faci propriul seminar?”

Asa a aparut „Trezeste Banii din Viata Ta!” – un proiect de dezvoltare personala initiat de mai multi prieteni in care eu am avut rolul de catalizator si principal dezvoltator.

Primul workshop a fost in august 2010 si a avut 34 de participanti. Multi dintre ei prieteni, altii veniti prin diverse canale de promovare.

N-am constientizat atunci ca de fapt, intuind nevoia celor din jurul meu, imi doream sa ajung la cat mai multi oameni.
N-am stiut ca multi au cu adevarat nevoie sa inteleaga mai bine si sa gestioneze cu adevarat energia si fluxul banilor. Am aflat insa, vazand si facand.

Acum sunt deja peste 6000 de participanti la seminariile noastre din toata tara: Bucuresti, Timisoara, Arad, Oradea, Cluj, Baia Mare, Sibiu, Brasov, Ploiesti, Pitesti, Buzau, Iasi, Galati, Constanta, Rm. Valcea. Sunt peste 7000 de fani pe pagina de facebook, like-uri obtinute fara facebook ads!

Si numarul celor care constientizeaza importanta banilor e din ce in ce mai mare. Si tu esti printre ei – asta e unul din motivele pentru care citesti randurile acestea!

Consider ca acum e cu adevarat timpul pentru „Trezeste Banii din Viata Ta!”. Intr-o lume economica noua, cu reguli noi, in care consumatorul de produse si servicii e nu numai pretentios, dar mai are si o reticenta majora in a scoate bani din buzunar – totul trebuie re-orientat. Banii trebuie gestionati cu intelepciune. Ca si orice tip de energie. Si nu doar pentru a le recunoaste importanta ci si pentru a inmulti energia asta.
Iar asta depinde in totalitate de tine, de mine, de fiecare dintre noi. ” a declarat Liviu Pasat.

Ramaneti alaturi de noi (va puteti abona la NEWLETTER), pentru ca vor mai urma INTERVIURI CU LIVIU PASAT.

Avem chiar o surpriza de mare anvergura dar nu o dezvaluim astazi.

Mai puteti citi pe Time TV:

John Maxwell AVERE,

Iluzia posesiei. Harta mentală a EGO-ului,

LIVIU PASAT: Trezeste Banii din Viata Ta!

Social

Arhiva stiri